Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

Σύλληψη για ναρκωτικά στη Μελίτη


Σήμερα (13-01-2013) τις πρώτες πρωινές ώρες, αστυνομικοί της Α΄ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας, συνέλαβαν στη Μελίτη - Φλώρινας 39χρονο ημεδαπό, για διακίνηση ναρκωτικών.
Συγκεκριμένα, μετά από νομότυπη 

Έκλεβαν πετρέλαιο από το Δήμο Φλώρινας…


Χθες (12-01-2013) το απόγευμα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας, συνέλαβαν δύο άτομα έναν 45χρονο ημεδαπό και έναν 31χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, παράνομη εργασία και παράνομη οπλοκατοχή.
Συγκεκριμένα, μετά από κατάλληλη 

Εικονικά Παρεστιγμένα


Προβολές Κινηματογραφικής Λέσχης Φλώρινας


Η ταινία που θα προβληθεί από τη Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας:

Αν... 

Τα νέα φορολογικά μέτρα


Σε ισχύ τίθενται όλες οι ανατροπές του νέου φορολογικού που υπερψηφίστηκε προχθές από τη Βουλή. Το φορολογικό νομοσχέδιο φέρνει νέα φορολογική κλίμακα για μισθωτούς, συνταξιούχους και ελεύθερους επαγγελματίες και φόρο 

Ευχαριστήριο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου Μελίτης


Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων και το Μαθητικό Συμβούλιο του Γυμνασίου Μελίτης ευχαριστούν θερμά την υπεύθυνη της Σχολής 

Ευχές από το 3ικαστικό 3ργαστήρι

Ερώτηση του Στ. Κωνσταντινίδη για την Αποκατάσταση των ζημιών των ομολογιούχων - φυσικών προσώπων


Ερώτηση για την "Αποκατάσταση των ζημιών των ομολογιούχων - φυσικών προσώπων" κατέθεσε προς τον Υπουργό Οικονομικών ο βουλευτής της Ν.Δ. Στάθης Κωνσταντινίδης. Το κείμενο της ερώτησης είναι:

Κοπή βασιλόπιτας από το Σύλλογο Φλωρινιωτών Θεσσαλονίκης


Ο Πρόεδρος και  το Δ.Σ του  Συλλόγου Φλωρινιωτών Θεσσαλονίκης σας προσκαλούν την  Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013 στην καθιερωμένη  κοπή βασιλόπιτας στην αίθουσα της Ομοσπονδίας Δυτικομακεδονικών Σωματείων Βενιζέλου 30 στις 18.30 μ.μ.
Η καινούρια  χρονιά  θα ξεκινήσει για  τον