Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

Προς πώληση το εργοστάσιο της ΦΑΓΕ στο Αμύνταιο

Την οριστική αποχώρησή της από την αγορά του γάλακτος, χαρακτηρίζοντας την εν λόγω δραστηριότητα ασύμφορη, αποφάσισε η ΦΑΓΕ. Μάλιστα, η γνωστή γαλακτοβιομηχανία έχει ξεκινήσει ήδη τις διαδικασίες πώλησης της μονάδας παραγωγής γάλακτος στο Αμύνταιο και αναμένεται να

Εργατικά ατυχήματα- Πάντα φταίει το θύμα

Φρίκη προκαλούν οι δυο πρόσφατες αποφάσεις του Αρείου Πάγου που θεωρούν υπευθύνους τους εργαζόμενους για τα εργατικά ατυχήματα που υπέστησαν! 
Έτσι ανοίγει ο δρόμος στους εργοδότες να διεκδικήσουν και αποζημίωση από πάνω για τις ζημιές που έγιναν στον εξοπλισμό τους,

Συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στη Φλώρινα

Αγωνιστική ετοιμότητα και δράση για την επιτυχία της Γενικής 48ωρης Απεργίας, μόλις το νομοσχέδιο λαιμητόμος για την κοινωνική ασφάλιση έρθει στη Βουλή!
Να μην περάσει!
Κανένας εργάτης, νέος, άνεργος δε

Ταξίδι στο Όνειρο!

Ενόψει της συμμετοχής του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ξιφασκίας ο Πρωταθλητής του ΟΞΙΦ Τσώκας Στέργιος παραχώρησε την παρακάτω συνέντευξη στα ΜΜΕ:

Αποτελέσματα διεθνούς αγώνα FIS – Κυπέλλου Ελλάδος

Κάτω από άριστες συνθήκες, με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή περίπου 70 αθλητών και αθλητριών πραγματοποιήθηκε το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών, Εφήβων, Γυναικών, Νεανίδων. Ο αγώνας διοργανώθηκε από τον Σ.Χ.Ο. Έσπερος Καλαμαράς

Στιγμές από την προπόνηση Nordic Walking του ΑΟΦ

Στον Λόφο του Αγίου Παντελεήμωνα προπονήθηκαν την Τετάρτη 30 Μαρτίου, 18 ενήλικες και παιδιά, στα πλαίσια των προπονήσεων του τμήματος Nordic Walking του συλλόγου. Μεσα σε ένα ζεστό οικογενειακό  κλίμα,

Τοποθέτηση και προτάσεις για την Εκπαίδευση στην Ημερίδα της ΔΟΕ «Το Σχολείο που βιώνουμε, το Σχολείο που οραματιζόμαστε»

Αγαπητοί Συνάδελφοι της ΔΟΕ,
σας απευθύνω συναδερφικό και εγκάρδιο λόγο, προκειμένου να σας κοινοποιήσω μερικές απλές σκέψεις μου, μέσα από την πολυετή εμπειρία μου στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, που ίσως σας δώσουν έναυσμα για προεκτάσεις και προβληματισμό.
Πολλές παθογένειες του

Συνάντηση με Γενικό Γραμματέα Υπουργείου Υποδομών

 Συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Υποδομών κ. Γιώργο Δέδε πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας κ. Στέφανος Μπίρος την Τρίτη 29 Μαρτίου στα γραφεία της «ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.» στη Θεσσαλονίκη.
 Στη συνάντηση παραβρέθηκαν επίσης

Η πρωτοβουλία “Grow Greek Tourism Online” της Google στη Δυτική Μακεδονία

Με ένα ενισχυμένο πρόγραμμα εκπαιδεύσεων το 2016, η Google ταξιδεύει για τρίτη χρονιά στην Ελλάδα με στόχο να ενισχύσει τις ψηφιακές δεξιότητες στον τουρισμό, παρουσιάζοντας:

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Ιορδάνη Μπάντη στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ για σύνεδρος της Π.Ε. Φλώρινας

Φίλες και Φίλοι,
Ασπαζόμενος τις διακηρύξεις του Προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη για ανανέωση των προσώπων, καθώς και για διαφορετικές πολιτικές προσεγγίσεις απέναντι στα κοινωνικά και οικονομικά θέματα που μαστίζουν την πατρίδα μας, θέτω τον εαυτό μου υποψήφιο στις εσωκομματικές εκλογές της Ν.Δ. για σύνεδρος της Π.Ε. Φλώρινας.
Είμαι πεπεισμένος ότι χρειάζεται άνοιγμα στην

Απολογισμός ημερίδας με θέμα: «Πρόβατο φυλής Φλώρινας – Πελαγονίας. Ένας γενετικός πόρος ανάπτυξης»

Μια ημερίδα με ονοματεπώνυμο διοργανώθηκε στη Βεύη Φλώρινας στην αίθουσα τελετών «Αδελφών Γεωπόνων, Αθανασίου και Ζαφειρίου Άμπα». Την εκδήλωση διοργάνωσε το Περιφερειακό Παράρτημα Δυτικής Μακεδονίας του ΓΕΩΤ.Ε.Ε. σε συνεργασία με το Εργαστήριο Οικονομίας Ζωικής Παραγωγής του Τμήματος Κτηνιατρικής του Α.Π.Θ., το Ινστιτούτο Επιστήμης Ζωικής Παραγωγής Γιαννιτσών ΕΛΓΟ

Νέα υπηρεσία του ΤΕΕ: Γραφείο Ενημέρωσης Μηχανικών για το ΕΣΠΑ 2014-2020, HELP-DESK «Info-thec, by TEE»



H δημιουργία ενός help-desk, δηλαδή ενός Γραφείο Ενημέρωσης Μηχανικών για το ΕΣΠΑ 2014-2020, με τίτλο «Info-thec, by TEE» που προσφέρουν από σήμερα το ΤΕΕ και η Attica Bank, ανακοινώθηκε από το Επιμελητήριο.
Το ΤΕΕ αναλαμβάνει μια νέα, σημαντική και επίκαιρη πρωτοβουλία, στο πλαίσιο της

Ψηφίσματα του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας

Ανοιχτή επιστολή του Διαπολιτιστικού Συλλόγου "Μακεδονία"