Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

14 Αναπτυχώσεις ΤΕΧΝΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Εικαστικές Πτυχιακές Εργασίες  Οκτωβρίου   2014
«…Αναπτυχώνω, σημαίνει  τονώνω – εκτονώνω, συστέλλω – διαστέλλω, συμπιέζω – εκρηγνύω…»
Gilles Deleuze
Κάθε άνθρωπος  εκφράζει ολόκληρο τον Κόσμο, τον εμπεριέχει αλλά και τον μορφοποιεί μέσα από άπειρες μικρές κατακερματισμένες όψεις του.

Ξεκινούν οι κινηματογραφικές προβολές της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 12-10-2014 ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ "THE EQUALIZER"
 
ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΜΕ ΝΕΑ ΜΗΧΑΝΗ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΓΙΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΗ ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΤΕΛΕΙΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΗΧΟ
 
THE EQUALIZER

Σύγκρουση οχημάτων στο 24οχλμ. Καστοριάς-Φλώρινας

Στις 23:20 της 07/10/2014,η Πυροσβεστική Υπηρεσία κλήθηκε για παροχή βοήθειας μετά από σύγκρουση δύο Ι.Χ.Ε. οχημάτων στο 24οχλμ. Ε.Ο. Καστοριάς-Φλώρινας μέσω Βίγλας. Μετά από συντονισμένες προσπάθειες και με την χρήση διασωστικών

1η η Βέλλιου του ΑΟΦ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ROLLER SKI

Την Κυριακή 5-10-2014 πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Νάουσας το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ROLLER SKI  με συνδιοργανωτές τον τοπικό σύλλογο ΕΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ και την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ. Αθλοθετήθηκαν 2 αγωνίσματα (α)Ανάβαση: 10km,5km,3 km-β)SPRINT:400m).Παρόν ήταν και ο ΑΟΦ με 10 αθλητές του και με συνοδεία  τον προπονητή ΤΙΤΑ ΧΡΗΣΤΟ.
Μετά από 4 χρόνια έσπασε το μονοπώλιο της

Ξεκινά το Τμήμα Voucher Υγείας στο Κε.Δι.Βι.Μ. 2 «ΑΛΜΑ»

Το Κε.Δι.Βι.Μ. 2 «ΑΛΜΑ» ξεκινά άμεσα τμήμα κατάρτισης για το πρόγραμμα «Κατάρτιση Ανέργων σε Θέματα Μεταρρύθμισης για το Πρωτοβάθμιο Εθνικό Δίκτυο Υγείας».
Οι επιτυχόντες που δεν έχουν

Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας για το Λιγνιτωρυχείο Βεύης

Ευχαριστήριο του "Αριστοτέλη"

Το ΔΣ του ΦΣΦ «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», ευχαριστεί θερμά τις κυρίες Αθηνά και Περσεφόνη Δούφου (δισέγγονες του Τέγου Σαπουντζή), για τη δωρεά διακοσίων ευρώ (200 €) προς τον Σύλλογό μας, εις μνήμη Λαζάρου Μέλλιου.
Ευχόμαστε υπέρ μακαρίας μνήμης και

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ το Περιφερειακό Συμβούλιο

Σήμερα Τετάρτη,  8 Οκτωβρίου 2014 στις 6 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων  του κτιρίου της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (περιοχή ΖΕΠ Κοζάνης), συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας, με θέματα: 

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας

Η Οικονομική  Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας συνεδριάζει σήμερα Τετάρτη, 8 Οκτωβρίου στις 12 το μεσημέρι στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (2ος όροφος, γραφείο Οικονομικής Επιτροπής), με θέματα: