Δευτέρα 7 Μαΐου 2018

Πλήρης επικράτηση του Τάσου Χατζηχρήστου - 1ος των πρώτων στο ξεκίνημα της αγωνιστικής χρονιάς.

Ασυγκράτητο το BMW M3 του Φλωρινιώτη οδηγού Τάσου Χατζηχρήστου σε όλη την διαδρομή πράγμα που του έδωσε πανάξια την πρώτη θέση στην κατηγορία Formoula Saloon Atmosfaire (FSA) του έδωσε πρωτιά ως τοπικός οδηγός άλλα και τιμητική διάκριση για την προσφορά του γενικότερα στον

Ασημένιος ο Μούσιας στους τελικούς των αναπτυξιακών

Την 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε ο Σωτήρης Μούσιας στην κατηγορία των Παμπαίδων αγωνιζόμενος στους τελικούς αγώνες των Αναπτυξιακών Πρωταθλημάτων.

Φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Φλώρινας

Παρουσίαση Έργων Μαθητών του 1ου ΕΠΑ.Λ. και του Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. Φλώρινας

Το χρονικό διάστημα από Δευτέρα 07-05-2018 μέχρι Παρασκευή 11-05-2018 και ώρα 09:00 π.μ. έως 14:00 μ.μ. και 18:00 μ.μ έως 20:00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η Έκθεση με θέμα: «Παρουσίαση  Έργων Μαθητών στην Τοπική Κοινωνία» του 1ου ΕΠΑ.Λ. και του Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. Φλώρινας. Την εκδήλωση

Οι Σκύλοι!

Μετά την εξέλιξη του ανθρώπου ακολούθησε η εξέλιξη των ζώων! οι Σκύλοι ανέπτυξαν ευφυΐα, «εξισώθηκαν» με το ανθρώπινο είδος και κέρδισαν πολιτικά και κοινωνικά δικαιώματα.

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας

Σήμερα Δευτέρα, 7 Μαϊου 2018, στις 3 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Δήμου Περάσματος) συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας με θέματα ημερήσιας διάταξης: