Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Χιονίζει στη Φλώρινα!

Μεγάλη Τετάρτη και ο καιρός θυμίζει παραμονές Χριστουγέννων…

Να διαλύσουμε δυο μύθους που λέγονται σε βάρος του λιγνίτη

Χρήστος Γ. Παπαγεωργίου (*), Χρήστος Ι. Κολοβός (**)
Είδαμε το τελευταίο διάστημα να δημοσιεύονται απόψεις ότι «ο λιγνίτης τελειώνει» ή «δεν έχουμε αποθέματα» ή ότι «η ποιότητα του λιγνίτη είναι πιο φτωχή». Πουθενά δεν είδαμε αυτές οι απόψεις να

Χωρίς τον λαό οι επισκέψεις ηγετών

Γράφει ο Μιχάλης Ραμπίδης
Καμιά ομοιότητα δεν είχε η επίσκεψη του  Γάλλου προέδρου κ Ζισκάρ Ντε Στεν το 1975 με την προχθεσινή της κ Μέρκελ. Με ανοιχτό αυτοκίνητο Κ. Καραμανλής και Ντε Στεν διέσχισαν τους δρόμους της Αθήνας υπό τις αυθόρμητες ιαχές  των Αθηναίων ‘’ΕΛΛΑΣ ΓΑΛΛΙΑ ΣΥΜΜΑΧΙΑ’’ και τον υψηλό επισκέπτη μας να έχει συναίσθηση ποιόν τόπο πατά, με βαθύτατο σεβασμό και γνώση για τον

Φλώρινα 2012…Το στεγασμένο εμπόριο στο «νεκροκρέβατο»!

                  
Αναρτήθηκε τον Αύγουστο του 2012 αλλά είναι…ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΟΣΟ ΠΟΤΕ (!!!)
 «Το παρεμπόριο, ασκούμενο στο περιθώριο των νομίμων συναλλαγών μεταξύ εμπόρων και καταναλωτών, σαν ιδιαίτερη πτυχή στρέβλωσης του ανταγωνισμού, έχει πάρει τα τελευταία χρόνια εκτεταμένες διαστάσεις με αποτέλεσμα το φαινόμενο να απειλεί την ομαλή λειτουργία της αγοράς και την βιωσιμότητα των νομίμων επιχειρήσεων.
 Το διαπιστούμενο έλλειμμα εξαιτίας του

Το γεφύρι της Άρτας: Έργα και ημέρες του Δημάρχου Ιωακείμ Ιωσηφίδη

Για να σταματήσει η παραφιλολογία  και το ασύστολο ψεύδος με το οποίο εμφανίζει το μέγα θέμα της επισύναψης δανείου για την ολοκλήρωση των έργων της τηλεθέρμανσης  και την δήθεν υπονόμευση του έργου εξαιτίας της αρνητικής στάσης προς το δανεισμό ,του κου Θεοδωρίδη, έχουμε να

Οι υποψήφιοι του Θ.Καρυπίδη στην Κοζάνη

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης ανακοίνωσε τη Μ.Τρίτη 15 Απριλίου, τον Αντιπεριφερειάρχη και τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους για την Π.Ε. Κοζάνης, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο εκλογικό κέντρο Κοζάνης του συνδυασμού «Ανατροπή – Δημιουργία».
Αναλυτικά οι υποψήφιοι:

Διανομή τροφίμων από το Κοινωνικό Παντοπωλείο Αμυνταίου

Τη Μεγάλη Τετάρτη και τη Μεγάλη Πέμπτη και ώρες από 9:00 έως 13:30 θα πραγματοποιηθεί διανομή τροφίμων από το Δημοτικό Κοινωνικό Παντοπωλείο Αμυνταίου.
Παρακαλούνται οι δικαιούχοι να

Πρόγραμμα Ανταλλαγή από τον ΟΕΝΕΦ στην Napoli- Ιταλία

Αγαπάτε την τέχνη, αγαπάτε την κουλτούρα, θέλετε να επικοινωνήσετε και να
γνωρίσετε νέους ευρωπαίους συμπολίτες?
Τίτλος του Προγράμματος: "Theatre towards intercultural understanding
Ο Όμιλος Ενεργών Νέων Φλώρινας εξασφαλίσαμε πρόγραμμα

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας

Σήμερα Μ.Τετάρτη, 16 Απριλίου, στις 6 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Δήμου Περάσματος) συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας με θέματα ημερήσιας διάταξης:

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ το Περιφερειακό Συμβούλιο

Σήμερα Μ.Τετάρτη,  16 Απριλίου 2014 στις 12 το μεσημέρι στην αίθουσα συνεδριάσεων  του κτιρίου της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (περιοχή ΖΕΠ Κοζάνης), συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας, με θέματα: