Τρίτη, 12 Αυγούστου 2014

Οι ΜΠΛΕ για πρώτη φορά στη Φλώρινα!Οι ΜΠΛΕ, το συγκρότημα έκπληξη της δεκαετίας του ‘90, συνεχίζουν ακάθεκτοι τις εμφανίσεις τους σε όλη την Ελλάδα.
18 χρόνια έχουν περάσει από τότε που οι ΜΠΛΕ εμφανίστηκαν στην ελληνική μουσική σκηνή,

Μια διαφορετική εμπειρία στην Πολωνία- Rafting και διαμονή σε Ιστιοπλοϊκό


Ο ΟΕΝΕΦ εξασφάλισε την συμμετοχή δύο νέων ηλικίας 18 έως 30 ετών σε πρόγραμμα 8 ημερών (23 έως 30 Αυγούστου 2014) στην Πολωνία.
Τίτλος του Προγράμματος  "Let's talk about Future".
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει

Ευχαριστήριο της Ένωσης Αστυνομικών Φλώρινας

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων ΕΛ.ΑΣ. Φλώρινας ευχαριστεί θερμά τον Δήμο Αμυνταίου, για την προσφορά του σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό στο Κλιμάκιο Συνοριακής Φύλαξης του Αετού.
Η κίνηση αυτή, παρ΄ όλους τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε,

Στις 27 Αυγούστου η ορκωμοσία του Δημοτικού Συμβουλίου Πρεσπών

Σας προσκαλούμε στην τελετή ορκωμοσίας  του Δημάρχου , των Δημοτικών Συμβούλων , των Εκπροσώπων και των Συμβούλων των Τοπικών Κοινοτήτων , που θα γίνει

Στις 24 Αυγούστου η ορκωμοσία του Περιφερειακού ΣυμβουλίουΠαρακαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας την τελετή ορκωμοσίας του Περιφερειάρχη, των Αντιπεριφερειαρχών και του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας,την Κυριακή 24 Αυγούστου 2014, στις 20:00,στον αύλειο χώρο της

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας

Σήμερα Τρίτη, 12 Αυγούστου, στις 8 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Δήμου Περάσματος) συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας με θέματα ημερήσιας διάταξης:

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας

Η Οικονομική  Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας συνεδριάζει σήμερα Τρίτη, 12 Αυγούστου στις 10 π.μ. στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (2ος όροφος, γραφείο Οικονομικής Επιτροπής), με θέματα: