Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017

Τσίπρας: Ειδικό τιμολόγιο για τη Δ. Μακεδονία - Υπάρχουν προοπτικές για παραγωγή μέσω ΑΠΕ, αποθήκευση ενέργειας και αποθήκευση CO2

Στο ρόλο του λιγνίτη για την περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας στάθηκε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, κατά την ομιλία του απόψε στην Κοζάνη, ενώ παράλληλα προανήγγειλε την εφαρμογή ειδικού τιμολογίου ρεύματος για την Περιφέρεια με αρχή το 2018.
Πιο αναλυτικά, ο πρωθυπουργός ανέφερε σχετικά με το θέμα τα εξής:

Κάλεσμα του ΕΚΦ στο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας με αφορμή την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην περιοχή

To Εργατουπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας καλεί τους εργαζόμενους, πολίτες, συνταξιούχους, άνεργους να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο που συνδιοργανώνουν τα συνδικάτα της Δυτικής Μακεδονίας την Τετάρτη 12 Ιουλίου στις 18:00 το απόγευμα στο Εκθεσιακό Κέντρο στα Κοίλα Κοζάνης όπου θα παραστεί ο Πρωθυπουργός της χώρας Αλέξης Τσίπρας.
Μετά τις εξελίξεις στα ενεργειακά

Ο Σύλλογος Πτυχιούχων Μηχανικών ΤΕ ΔΕΗ στο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας

Συνάδελφοι
Την Τετάρτη 12 Ιουλίου θα επισκεφτεί την Κοζάνη ο Πρωθυπουργός, προκειμένου να συμμετάσχει στο 1 ο Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο στη Δυτική Μακεδονία.
Η ΓΕΝΟΠ μαζί με τα Σωματεία μέλη

Το Σωματείο Εργαζομένων ΕΛΤΑ Δυτ. Μακεδονίας στο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας

Η Δυτική Μακεδονία καλωσορίζει τον πρωθυπουργό των μνημονίων.
Τον πρωθυπουργό ο οποίος σαν αντιπολίτευση θα …  καταργούσε με ΕΝΑΝ ΝΟΜΟ και σε ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ τα μνημόνια και μέσα σε 2 χρόνια υπέγραψε ήδη 2 και οδεύει ολοταχώς για το 3ο.

Διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων της επαρχιακής οδού Αναργύρων – Βαλτονέρων

Ανακοινώνεται ότι μετά από Απόφαση του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φλώρινας συνεχίζεται η διακοπή κυκλοφορίας παντός οχήματος, από το 1Ο χλμ έως το 3Ο χλμ της επαρχιακής οδού της Τ.Κ. Αναργύρων – Τ.Κ. Βαλτονέρων και

Ανακοίνωση για τη λαϊκή συνέλευση στο Ξινό Νερό

Με έκπληξη διαβάσαμε την πρόσκληση που μας επιδόθηκε για λαϊκή συνέλευση την Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017 και ώρα 19:00 στο Ξινό Νερό με θέμα τη νέα επένδυση στη Δημοτική Επιχείρηση Ξινού Νερού.
Προς ενημέρωση των δημοτών αξίζει να διευκρινιστεί ότι οι λαϊκές συνελεύσεις των κατοίκων της Τοπικής Κοινότητας συγκαλούνται με βάση τον

Εκδηλώσεις μνήμης για τα 74 χρόνια από το ολοκαύτωμα του Λεχόβου

Ο Δήμος Αμυνταίου, η Τ.Κ. Λεχόβου & το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ι.Ν. Αγ. Δημητρίου Λεχόβου σας προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας την Κυριακή 23 Ιουλίου 2017 στην Τ.Κ. Λεχόβου τις εκδηλώσεις μνήμης για τα 74 χρόνια από το ολοκαύτωμα του Λεχόβου στις 23 Ιουλίου 1943

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ Τ.Κ. ΛΕΧΟΒΟΥ

Το νέο ΔΣ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Παραγωγών Ηλεκτρικής Ενέργειας από Φωτοβολταϊκά

Την Κυριακή 9-7-2017 συγκλήθηκε στη Θεσσαλονίκη η Γενική Συνέλευση των Αντιπροσώπων των Συλλόγων μελών της Ομοσπονδίας . Στη Γενική Συνέλευση συμμετείχαν αντιπρόσωποι από 8 Συλλόγους από όλη την Ελλάδα . 
Από τις Αρχαιρεσίες προέκυψε το Νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας το οποίο είναι :