Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Όταν τα χρώματα έβαψαν... τον Άγιο Βαλεντίνο...




Σε φόντο ασπρόμαυρων φωτογραφιών 

και πολύχρωμων εικόνων 
... η αγάπη που αποθεώνεται ... 
και με την σημερινή μέρα 

και έχει διάφορες
μορφές...
ανθρώπους...
συναισθήματα... 

είναι άραγε όλα εδώ...????

Μήπως το παιδί μου έχει δυσλεξία;




Τις τελευταίες δεκαετίες οι ειδικοί που ασχολούνται με τη μάθηση κάνουν λόγο για “ειδικές μαθησιακές δυσκολίες” στην προσπάθειά τους να περιγράψουν την αδυναμία φυσιολογικών παιδιών να αφομοιώσουν τη βασική εκπαιδευτική ύλη, την οποία η πλειονότητα των μαθητών μπορεί να μάθει χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία. Ο όρος “δυσλεξία” χρησιμοποιείται καταχρηστικά, για να περιγράψει όλο το εύρος των ειδικών μαθησιακών δυσκολιών. Στην πραγματικότητα όμως είναι διαταραχή της ανάγνωσης και μόνο.

O Kυριάκος Μητσοτάκης στην Πρέσπα



Την Πρέσπα επισκέπτεται σήμερα ο Τομεάρχης περιβάλλοντος της Ν.Δ.  Κυριάκος Μητσοτάκης προκειμένου να έχει συναντήσεις με φορείς της περιοχής για θέματα της αρμοδιότητας του.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΠΡΩΤΟΣ Ο ΦΙΛΥΡΙΑΚΟΣ




ΔΥΟ ΒΑΘΜΟΥΣ ΜΠΡΟΣΤΑ Ο ΦΙΛΥΡΙΑΚΟΣ
Ο ΦΙΛΥΡΙΑΚΟΣ ΠΗΡΕ ΤΟΥΣ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΧΩΡΙΣ ΑΓΩΝΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΜΠΑΤΡΑΪΚΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΟΔΗΓΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΡΣΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ Ε.Σ.Π.Α ΣΤΟ Δ.ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ




Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση των φορέων και των πολιτών στην πρόσκληση του Δήμου Αμυνταίου, προκειμένου να ξεκινήσει προγραμματικός διάλογος με αντικείμενο το σχεδιασμό της αναπτυξιακής πολιτικής του Δήμου Αμυνταίου για την τρέχουσα προγραμματική περίοδο.

ΣΥΛΛΗΨΗ ΗΜΕΔΑΠΟΥ ΓΙΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑ ΤΡΟΧΑΙΟΥ



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής (11-02-2011) σημειώθηκε τροχαίο ατύχημα, στο επαρχιακό δίκτυο της Φλώρινας, όπου ημεδαπός, οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, παρέσυρε και τραυμάτισε έναν 77-χρονο ημεδαπό, κάτοικο της περιοχής, τον οποίο εγκατέλειψε στο σημείο του ατυχήματος και τράπηκε σε φυγή.
Ύστερα από αναζητήσεις των Υπηρεσιών της Διεύθυνσης μας, ο προαναφερόμενος δράστης εντοπίστηκε και συνελήφθη από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βεύης και με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, παραπέμφθηκε στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.