Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ Ε.Σ.Π.Α ΣΤΟ Δ.ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ




Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση των φορέων και των πολιτών στην πρόσκληση του Δήμου Αμυνταίου, προκειμένου να ξεκινήσει προγραμματικός διάλογος με αντικείμενο το σχεδιασμό της αναπτυξιακής πολιτικής του Δήμου Αμυνταίου για την τρέχουσα προγραμματική περίοδο.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν πρώην Δήμαρχοι και Πρόεδροι Κοινοτήτων, περιφερειακοί σύμβουλοι, πρόεδροι Κοινοτήτων, εκπρόσωποι φορέων και οργανώσεων της περιοχής, αλλά και δημότες, που εξέφρασαν τις απόψεις τους και κατέθεσαν τις δημιουργικές τους ιδέες για το μέλλον του τόπου.
Οι προτάσεις όλων των φορέων και των πολιτών καταγράφηκαν και θα επεξεργαστούν από τις υπηρεσίες του Δήμου Αμυνταίου, ούτως ώστε να συμπεριληφθούν στον επιχειρησιακό σχεδιασμό. Όπως δήλωσε μεταξύ άλλων στο τέλος της συνάντησης ο Δήμαρχος Αμυνταίου, κος Μάκης Ιωσηφίδης «Ήταν ένα γόνιμος και δημιουργικός διάλογος. Ο Δήμος Αμυνταίου χρειάζεται όλες τις ιδέες, όλες τις προτάσεις, προκειμένου να κάνουμε ένα βήμα εμπρός. Είναι αλήθεια ότι βρισκόμαστε μεσούσης της προγραμματικής περιόδου, αλλά υπάρχει χρόνος να διεκδικήσουμε αυτά που δικαιούμαστε και να καταφέρουμε να υλοποιήσουμε σημαντικά έργα για την περιοχή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου