Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2017

Παρέλαση 28ης Οκτωβρίου στη Φλώρινα

Χιονόπτωση στην Ε.Ο. Φλώρινας-Καστοριάς

Πυκνή χιονόπτωση σημειώνεται αυτή την ώρα στο Πισοδερι Φλώρινας στην Ε.Ο. Φλώρινας-Καστοριάς μέσω Βίγλας .Μέχρι στιγμής δεν έχουν δημιουργηθεί προβλήματα συνιστάται όμως ιδιαίτερη προσοχή στους

Μήνυμα του ΣΥΡΙΖΑ για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου

Η 28η Οκτωβρίου του 1940, ο αγώνας στα αλβανικά βουνά, αλλά και το Έπος της Αντίστασης, αποδεικνύουν ότι, στην Ιστορία δεν υπάρχουν ανυπέρβλητοι αρνητικοί συσχετισμοί, κι ότι οι λαοί, όταν παίρνουν τη ζωή τους στα χέρια τους, μπορούν να κερδίζουν φαινομενικά ανίκητους αντιπάλους.

Ίδρυση Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία Όρασης Δυτικής Μακεδονίας

Σας ενημερώνουμε ότι  τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 18:00 μμ στο ξενοδοχείο  «Παντελίδης» στην πόλη της Πτολεμαΐδας,  και υπό την αιγίδα του Πανελλήνιου Συλλόγου Τυφλών-Ατομων με προβλήματα ΄Ορασης , πρόκειται να ιδρυθεί  Σύλλογος Ατόμων με Τύφλωση ή Προβλήματα ΄Ορασης Δυτικής Μακεδονίας.

ΜΠΑΣΚΕΤ: Έτοιμη για την πρεμιέρα η ανδρική ομάδα του Αίαντα Αμυνταίου

Η ομάδα Μπάσκετ του Αίαντα Αμυνταίου, μετά απο 7 χρόνια συνεχούς παρουσίας στην Α Κατηγορία της ΕΚΑΣΔΥΜ, υποβιβάστηκε στη Β κατηγορία, όπου θα αγωνίζεται την προσεχή αγωνιστική περίοδο (2017-2018).

Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας

Το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας συνεδρίασε εκτάκτως χθες, 27 Οκτωβρίου 2017, με μοναδικό κατεπείγον θέμα την έκδοση ψηφίσματος λόγω της αδόκητης απώλειας της εκλεκτής Συμπολίτισσάς μας Μαργαρίτας Δημοπούλου, μητέρας του Δημοτικού Συμβούλου