Σάββατο, 21 Μαΐου 2011

Διαδήλωση στο Αμύνταιο για ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑEιρηνική διαδήλωση στο Αμύνταιο (πάρκο) διοργανώνεται από πρωτοβουλία πολιτών ΑΥΡΙΟ, Κυριακή 22 Μαϊου στις 6 το απόγευμα, (όπως θα συμβεί και στις περισσότερες πόλεις στον κόσμο).

Βιβλιοπαρουσίαση από το Σύλλογο Γυναικών "ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ"


Ο Σύλλογος Γυναικών "ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ", διοργανώνει εκδήλωση - ανοιχτή για το κοινό της Φλώρινας - με θέμα: "Αφού αγαπιόμαστε γιατί δεν τα καταφέρνουμέ;" . Επίσημη προσκεκλημένη και ομιλήτρια θα είναι η γνωστή ψυχολόγος και συγγραφέας Τένια Μακρή. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Μαϊου στις 6 μ.μ. στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων - Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Φλώρινας (οδός Γυμναστηρίου).

Προσοχή στις ηχογραφημένες συνομιλίες!Το Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών Δυτικής Μακεδονίας εφιστά την προσοχή των καταναλωτών στις ηχογραφημένες συνομιλίες.

H Ε.Λ.Μ.Ε Φλώρινας για Τ.Ε.Ι


Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Φλώρινας καταδικάζει το κλείσιμο 24 ΑΤΕΙ της χώρας και ιδιαίτερα των δύο τμημάτων του ΑΤΕΙ της Φλώρινας – μέσα από τον μηδενισμό του αριθμού των εισακτέων τους για φέτος. 

Αστυνομικά Νέα


Κατά τις νυχτερινές ώρες της Πέμπτης 19/20 Μαΐου, Αστυνομικοί της Ομάδας Ελέγχου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) της Διεύθυνσής μας, συνέλαβαν ημεδαπό,