Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Γενική συνέλευση (ΣΗΜΕΡΑ) Το.Συ.Ν. Αμυνταίου


Το Τοπικό Συμβούλιο Νέων Δήμου Αμυνταίου (Το.Συ.Ν) καλεί όλους τους νέους και νέες του πρώην δήμου Αμυνταίου σε γενική συνέλευση την Τρίτη 26 Απριλίου στις  5 μ.μ. στο πνευματικό κέντρο Αμυνταίου.
θέματα :

Κοινωνικό παντοπωλείο και κοινωνικό φαρμακείο.



Σε προηγούμενο άρθρο μου είχα αναφέρει μία πρόταση για ένα Δημοτικό ραδιόφωνο για την έγκυρη ενημέρωση των πολιτών. Μία πρόταση που σχετίζεται άμεσα με την απασχόληση πτυχιούχων άνεργων νέων. Σήμερα θα σας περιγράψω έναν κοινωνικό θεσμό ο οποίος πέραν της Εκκλησίας μας έχει γίνει πράξη σε άλλους Δήμους της Ελλάδος όπως στην Λάρισα στο

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πρεσπών


Την Πέμπτη, 28 Απριλίου, στις 8 μ.μ.  στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Πρεσπών με θέματα ημερήσιας διάταξης:

Χρ.Μασσαλάς: Το έπαθλο των πολιτικών…


Ζούμε σε μια ταραγμένη εποχή που χαρακτηρίζεται από την οικονομική και ηθική κρίση. Βέβαια, πάντοτε υπήρξαν και πάντοτε θα υπάρξουν παρόμοιες εποχές. Άλλωστε, η φυσική εξέλιξη για το κάθε τι είναι η ακμή και η παρακμή.
Η σημερινή κατάσταση είχε μια μακρά περίοδο κυοφορίας, για την οποία όλοι είχαμε ρόλο με κυρίαρχο εκείνον των πολιτικών μας.

Η "Λαϊκή Συσπείρωση" Φλώρινας για το νοσοκομείο


Μετά από πρωτοβουλία της Λαϊκής Συσπείρωσης Φλώρινας και την αποδοχή της από τον κ. Δήμαρχο και τους επικεφαλής των άλλων παρατάξεων αποφασίστηκε, κατά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Φλώρινας της 18-4-2011,  η συγκρότηση διαπαραταξιακής επιτροπής  για να παρακολουθήσει, ενημερώσει, προτείνει πάνω στο θέμα της πορείας των θεσμών υγείας στην περιοχή μας.

Πρωταθλητής Ευρώπης ο Η. Ηλιάδης


Ο Η. Ηλιάδης στέφθηκε  Πρωταθλητής Ευρώπης στο τζούντο, για δεύτερη φορά στην καριέρα του. Επτά χρόνια μετά το Βουκουρέστι, ο τζουντόκα του "Φίλιππου" Αμυνταίου, ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Κωνσταντινούπολης. 

Το παιδί µου αντιµετωπίζει πρόβληµα µε τον ύπνο του;



Πώς θα καταλάβω αν το παιδί µου αντιµετωπίζει πρόβληµα µε τον ύπνο του; Ένα στα τρία παιδιά µεταξύ 3 και 8 ετών αντιμετωπίζει, σύµφωνα µε τις τελευταίες έρευνες, προβλήµατα στην έλευση ή τη διατήρηση του ύπνου. Αυτά περιλαµβάνουν: