Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016

Θερινό CINEMA από την Αγωνιστική Πρωτοβουλία Πολιτών Φλώρινας

Τετάρτη 24/08/2016 στις 21:00 στο αίθριο στην «Οδό Ονείρων»
Ταινία: Dr. Strangelove - S.O.S. Πεντάγωνο Καλεί Μόσχα
Είδος: Κωμωδία
Έτος Παραγωγής: 1964
Σκηνοθεσία:   Stanley Kubrick
Πρωταγωνιστούν:  Peter Sellers, George C. Scott, Sterling Heyden
Διάρκεια: 95 λεπτά

5ο Ανοιχτό Τουρνουά Τένις Ανδρών- Γυναικών

Ξεκινάει και φέτος ,Τετάρτη 24-08-2016, το καθιερωμένο Τουρνουά Τένις της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας,  στα πλαίσια "Πολιτιστικά Δρώμενα 2016", υπό την αιγίδα του Δήμου Φλώρινας .
Καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες .

Πρόγραμμα Τετάρτης 24-08-2016

Εκλογές στο Σωματείο Εργαζομένων στους αρχαιολογικούς χώρους

Το Δ.Σ.  του Σωματείου Εργαζομένων στους χώρους αρχαιολογικών ανασκαφών και στους αρχαιολογικούς χώρους της Π.Ε. Φλώρινας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας αποφάσισε να πραγματοποιήσει ΄Εκτακτη Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση την Κυριακή

Πανήγυρις παρεκκλησίου Αγίου Φανουρίου

Από τον Ιερό ναό Αγίου Γεωργίου Φλωρίνης ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή 27 Αυγούστου  2016 εορτάζει και πανηγυρίζει το παρεκκλήσιο του Αγίου Φανουρίου. Το πρόγραμμα των ακολουθιών έχει ως εξής : 

Συγχαρητήρια επιστολή του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας στους αθλητές -και ιδιαίτερα στους Δυτικομακεδόνες- που πήραν μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Στους αθλητές που συμμετείχαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ. Για τις μεγάλες αθλητικές στιγμές που μας χάρισαν. Κυρίως, όμως, γιατί μας έδειξαν πως η πίστη και η αφοσίωση σε ένα στόχο, με ίδιες δυνάμεις, πάντα φέρνουν αποτέλεσμα.
Στους Έλληνες αθλητές, στους Ολυμπιονίκες μας οφείλουμε

Αναβάθμιση Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας και παραμονή του αστυνομικού τμήματος Βεύης σύμφωνα με το νέο Προεδρικό Διάταγμα για την αστυνομία

Το νέο Προεδρικό Διάταγμα για την αναδιάταξη, αναδιοργάνωση, σύσταση και λειτουργία Περιφερειακών υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας έχει σαν στόχο την περαιτέρω ενίσχυση του επιπέδου προστασίας, ασφάλειας και εξυπηρέτησης των πολιτών της περιοχής μας και τη γενικότερη αναβάθμιση της ποιότητας ζωής τους.
Ύστερα από προσωπικές επαφές,

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας

Σήμερα Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2016, στις 2 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Δήμου Περάσματος) συνεδριάζει σε κατεπείγουσα συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας με θέματα ημερήσιας διάταξης: