Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού

Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο καιρού  που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από τις πρωινές ώρες της Τρίτης 15-Ιουλίου 2014 .Στη Δυτική Μακεδονία αναμένονται  τοπικές  βροχές και καταιγίδες οι οποίες πιθανώς να είναι

Ξεκινούν σήμερα οι αιτήσεις για τον κοινωνικό τουρισμό του ΟΑΕΔ

Αρχίζει σήμερα Δευτέρα, 14 Ιουλίου η υποβολή αιτήσεων για όσους θέλουν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα για τον κοινωνικό τουρισμό του ΟΑΕΔ . Σύμφωνα με την απόφαση του Οργανισμού, τα εισιτήρια κοινωνικού τουρισμού για

Πρεμιέρα για τις θερινές εκπτώσεις

Αρχίζουν σήμερα οι θερινές εκπτώσεις, οι οποίες θα διαρκέσουν έως το Σάββατο 30 Αυγούστου.
Σύμφωνα με την ΕΚΠΟΙΖΩ, κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων, οι καταναλωτές θα πρέπει:

"Αυλαία" για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων

Στην τελική ευθεία μπήκε η διαδικασία υποβολής των φορολογικών δηλώσεων, καθώς σήμερα Δευτέρα τα μεσάνυχτα, 14 Ιουλίου, εκπνέει η καταληκτική ημερομηνία που όρισε το υπουργείο. 
Στελέχη του υπουργείου Οικονομικών

"Έφυγε" ο Φλωρινιώτης προπονητής ποδοσφαίρου Σπύρος Αμαραντίδης

Τα λόγια είναι περιττά σε τέτοιες περιπτώσεις, η απώλεια είναι μεγάλη.
Η ποδοσφαιρική κοινότητα των Χανίων θρηνεί για την απώλεια του Φλωρινιώτη προπονητή ποδοσφαίρου Σπύρου Αμαραντίδη, ο οποίος πάλεψε παλικαρίσια τους τελευταίους μήνες με την ασθένειά του.
Στον τόπο καταγωγής του, την Φλώρινα, θα πουν το τελευταίο αντίο

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου

Σήμερα Δευτέρα, 14 Ιουλίου, στις 7 μ.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Αμυνταίου συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου με θέματα ημερήσιας διάταξης:

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ το Περιφερειακό Συμβούλιο

Σήμερα Δευτέρα,  14 Ιουλίου 2014 στις 7 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων  του κτιρίου της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (περιοχή ΖΕΠ Κοζάνης), συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας, με θέματα: