Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015

Σύλληψη 66χρονου σε περιοχή της Φλώρινας για παράνομη απασχόληση μη νόμιμου μετανάστη και κατοχή αδασμολόγητων τσιγάρων

Σήμερα (07-08-2015) το πρωί αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας, συνέλαβαν 66χρονο ημεδαπό, για παράνομη απασχόληση μη νόμιμου μετανάστη και κατοχή αδασμολόγητων τσιγάρων.
Συγκεκριμένα, ο 66χρονος κατελήφθη από τους αστυνομικούς, να απασχολεί

Σύλλογος Προστασίας Βεγορίτιδας: "Αγαπάει ο Θεός τον Κλέφτη αλλά αγαπάει περισσότερο τον Νοικοκύρη"

Την Τρίτη 04/08/2015 πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στον Δημαρχείο Αμυνταίου με παρουσία του Αν. Υπουργού Περιβάλλοντος με θέμα «Αντιμετώπιση πιθανών πλημμυρικών φαινομένων ενόψει της επερχόμενης χειμερινής περιόδου».
Φυσικά στη σύσκεψη ξεκάθαρη ήταν η

Κρητικό γλέντι στο Αμύνταιο με το συγκρότημα του Μιχάλη Ματζίρη

Ο Σύλλογος Κρητών και Φίλων Κρήτης Αμυνταίου «Η ΚΡΗΤΗ» σας προσκαλεί στο 1ο ΚΡΗΤΙΚΟ ΓΛΕΝΤΙ «ΚΡΗΤΙΚΑ 2015» που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015 και ώρα 9:00 μ.μ.

Παραδοσιακό γλέντι στο Πεδινό‏

Στις 7 Αυγούστου, ημέρα Παρασκευή, θα πραγματοποιηθεί παραδοσιακό γλέντι με την ορχήστρα Χάλκινα Ηχοχρώματα στο Πεδινό Φλώρινας (οικονομικές τιμές σε φαγητό και ποτό). 
Θα συμμετέχουν χορευτικά από τον

Ανακοίνωση του τμήματος Volley του «Αριστοτέλη» για το «BEACH-VOLLEY MASTERS 2015»

Το Τμήμα Πετοσφαίρισης του ΦΣΦ «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» ενημερώνει τις αθλήτριες των Ομάδων και των Ακαδημιών Πετοσφαίρισής του και προσκαλεί τους αθλητές-αθλήτριες των λοιπών Σωματείων, όπως και όλους τους φίλους του beach-volley, την Κυριακή 9 Αυγούστου 2015 και ώρα 17.00 μμ, στις εγκαταστάσεις BEACH-VOLLEY του Αγίου Παντελεήμονα Αμυνταίου (BEACH BAR – AMMOS), όπου θα διεξαχθούν οι τελικοί αγώνες του Πανελληνίου Σιρκουί  «BEACH-VOLLEY MASTERS 2015».