Σάββατο 13 Αυγούστου 2016

Εντοπίστηκε φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης σε περιοχή του Αμυνταίου

Εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν πάνω από -370- δενδρύλλια κάνναβης
Για την υπόθεση συνελήφθη 34χρονος ημεδαπός και σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα 

Η Σημασία των Μαθηματικών. Μέρος 1ο: Θεωρία

Ο όρος Μαθηματικά χρησιμοποιείται σε όλες τις γλώσσες του Δυτικού κόσμου και υποδηλώνει τη "Μαθηματική Τέχνη", δηλαδή την ικανότητα εκμάθησης του ανθρώπου. Η χρήση του γενικού όρου "μάθηση" οφείλεται στο γεγονός ότι για την επεξεργασία και κατανόηση κάθε είδους πληροφορίας, και όχι μόνο

Συνελήφθη 48χρονος σε περιοχή της Φλώρινας για καλλιέργεια κάνναβης και για παράβαση του νόμου περί όπλων

Την Πέμπτη (11-08-2016) το απόγευμα σε περιοχή της Φλώρινας, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας, συνέλαβαν 48χρονο ημεδαπό για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών και για παράβαση του νόμου περί όπλων.
Συγκεκριμένα, κατόπιν κατάλληλης

ΑΣΕΠ: Οριστικά αποτελέσματα για την προκήρυξη 1Ε/2014 της ΔΕΗ

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωρίζει ότι εκδόθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα της Προκήρυξης 1Ε/2014 (ΦΕΚ 17/18.11.2014, Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) για την πλήρωση πέντε (5) θέσεων Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού, του φορέα Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού Α.Ε. (ΔΕΗ Α.Ε.) με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, οι οποίες προκηρύχθηκαν ως εξής:

Rock βραδιά στο νέο πάρκο Φλώρινας-Florina City ROCK NIGHT

Street Photoreportage  απο τον Λάζο Βουνίσιο 

Συνάντηση αποφοίτων του έτους 1976 των γυμνασίων Φλώρινας μετά 40 χρόνια

Πέρασαν (κιόλας) 40 χρόνια.!! Από την αποφοίτηση μας από τα Γυμνάσια -6τάξια τότε-  της Φλώρινας.  Σκεφτήκαμε λοιπόν  να ξαναβρεθούμε, να ξαναγνωριστούμε, να θυμηθούμε... όλοι οι απόφοιτοι του έτους 1976 των Γυμνασίων, Αρρένων, Θηλέων και Οικονομικού.
Οργανώνουμε λοιπόν  την συνάντηση

Άμεση ενεργοποίηση της Περιφέρειας για την παροχή βοήθειας στην ΠΓΔΜ που έχει κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης

Άμεση είναι η ενεργοποίηση της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, μέσω του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας για την παροχή βοήθειας στην ΠΓΔΜ, η οποία, αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που ζητάει επίσημα μέσω της Ευρωπαϊκής Ένωσης τη συνδρομή της

Δραστηριότητα Ιουλίου των Αστυνομικών Υπηρεσιών της Δυτικής Μακεδονίας

1. Η δραστηριότητα των Διευθύνσεων Αστυνομίας (Γρεβενών, Καστοριάς, Κοζάνης & Φλώρινας), κατά το μήνα Ιούλιο του έτους 2016, είναι η εξής: