Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Απολογισμός πεπραγμένων έτους 2015

 Τον ετήσιο απολογισμό των πεπραγμένων της Π.Ε. Φλώρινας για το έτος 2015 παρουσίασε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας κ. Στέφανος Μπίρος σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου στα γραφεία της Π.Ε. Φλώρινας.

22 μετάλλια για τον ΑΣ "Παγκράτιον" στο 3ο κύπελλο “Αντωνίας Τσαμουρίδου”

Με μεγάλη επιτυχία το ολοκληρώθηκε το 3ο κύπελλο καράτε "Αντωνία Τσαμουρίδου", την Κυριακή 14/2/2016  στο Δ.Α.Κ «Δημήτριος Βικέλας» στο Μακροχώρι Βεροίας,  που διοργάνωσαν η Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε, η Τοπική Επιτροπή καράτε Β. Ελλάδος και ο Πανημαθιακός Αθλητικός Σύλλογος Καράτε υπό την αιγίδα του ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας.
Στην διοργάνωση συμμετείχαν 30 σύλλογοι απ’

Δυνατές εμφανίσεις και 1 μετάλλιο στο πανελλήνιο της ΧΑΝΘ για τις Σάρισες

Πολύ δυνατές εμφανίσεις έκαναν οι μικροί αθλητές και αθλήτριες των ΣΑΡΙΣΩΝ, που πήραν μέρος στο Ανοιχτό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Χ.Α.Ν.Θ. (13-14/2/16) στη Θεσσαλονίκη και έκαναν αισθητή την παρουσία της Φλώρινας στο πολύ σημαντικό αυτό πρωτάθλημα.
Το τουρνουά της Χ.Α.Ν.Θ. έσπασε

Σε Διεθνή Αποστολή στον Λίβανο ο προπονητής του ΑΟΦ Ηλίας Μούλελης

Ο προπονητής Αλπικού Σκι του ΑΟΦ Ηλίας Μούλελης, αναλαμβάνει ως Τεχνικός εκπρόσωπος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Χιονοδρομίας, στην διοργάνωση του Πανασιατικού πρωταθλήματος παίδων, αγώνων Τεχνικής και Γιγαντιαίας τεχνικής κατάβασης στον Λίβανο.
Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στις

Ραγδαία ανάπτυξη του τένις των Σαρισών

Ραγδαία είναι η ανάπτυξη του τμήματος τένις που ξεκίνησαν οι ΣΑΡΙΣΕΣ από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου 2015-2016. Η ανταπόκριση των Φλωρινιωτών είναι μεγάλη και μέχρι τώρα στο τμήμα συμμετέχουν 20 παιδιά και 20 ενήλικες, ενώ ο αριθμός των εγγραφών μεγαλώνει συνεχώς. 
Οι αθλούμενοι προπονούνται κάτω

Σύλληψη 64χρονου στην Κρυσταλλοπηγή για μεταφορά μη νόμιμου μετανάστη

Την Τρίτη (16-02-2016) το βράδυ στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φλώρινας, συνέλαβαν 64χρονο ημεδαπό για μεταφορά μη νόμιμου μετανάστη.
Συγκεκριμένα, από έλεγχο που έγινε σε Ι.Χ.Ε., διαπιστώθηκε ότι ο

Ψήφισμα του ΦΟΟΦ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Φυσιολατρικού Ορειβατικού Ομίλου Φλώρινας (Φ.Ο.Ο.Φ.) μετά την αναγγελία του θανάτου του  Βασιλείου Κοϊδη ,  μέλους του πρώτου του Δ.Σ. του συλλόγου, συνεδρίασε εκτάκτως και έλαβε τις εξής αποφάσεις:

Συλλυπητήριο της Σκοπευτικής Αθλητικής Λέσχης Φλώρινας

Η Σκοπευτική Αθλητική Λέσχη Φλώρινας εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή