Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Δυνατές εμφανίσεις και 1 μετάλλιο στο πανελλήνιο της ΧΑΝΘ για τις Σάρισες

Πολύ δυνατές εμφανίσεις έκαναν οι μικροί αθλητές και αθλήτριες των ΣΑΡΙΣΩΝ, που πήραν μέρος στο Ανοιχτό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Χ.Α.Ν.Θ. (13-14/2/16) στη Θεσσαλονίκη και έκαναν αισθητή την παρουσία της Φλώρινας στο πολύ σημαντικό αυτό πρωτάθλημα.
Το τουρνουά της Χ.Α.Ν.Θ. έσπασε
κάθε ρεκόρ συμμετοχών (314) φανερώνοντας τη μεγάλη εξάπλωση του αθλήματος κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα. Σε αυτή την μεγάλη διοργάνωση 13 αθλητές/τριες των ΣΑΡΙΣΩΝ έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό κατακτώντας σημαντικές θέσεις. 
Την καλύτερη επίδοση είχε η Φωτιάδου Χρυσή, η οποία κάνοντας εκπληκτικές εμφανίσεις έφτασε μέχρι τον τελικό της κατηγορίας της (παγκορασίδες), όπου αντιμετώπισε την συναθλήτριά της στον Γ.Α,Ο, Πειραιά Παπαδημητρίου Μαλαματένια. Παρόλο που προσπάθησε πολύ τελικά υπέκυψε στην ανωτερότητα της αντιπάλου και έτσι κατέκτησε την 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο. Οι αδερφοί Ελσάμι επίσης έκαναν εξαιρετικές εμφανίσεις διεκδικώντας δυναμικά ένα μετάλλιο. Τελικά ο Ζαχαρίας κατετάγη 5ος στην κατηγορία μίνι-παμπαίδες και ο Ιωσήφ 8ος στην κατηγορία των παμπαίδων. Πολύ καλά αγωνίστηκαν όλα τα υπόλοιπα παιδιά. 
Το ντεμπούτο τους στο άθλημα έκαναν η Νεδέλκου Φλώρα στις Κορασίδες και ο Σαμπαλής Χρυσοβαλάντης στους μίνι-παμπαίδες, ο οποίος μάλιστα σημείωσε 3 νίκες παρόλο που ήταν ο πιο μικρός στην κατηγορία του (6 ετών). 
Το Δ. Σ. συγχαίρει τον προπονητή και όλα τα παιδιά για την προσπάθεια, καθώς και τους γονείς που τα συνόδεψαν παρόλη την ταλαιπωρία με το κλείσιμο των δρόμων.
Επίσης συγχαίρει και τους διοργανωτές για την άψογη διεξαγωγή των αγώνων.

Η αγωνιστική δράση συνεχίζεται το επόμενο Σαββατοκύριακο με τους αγώνες προμπαράζ που θα δώσει η αντρική ομάδα στη Θεσσαλονίκη.

ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΑΘΛΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

ΠΑΙΔΕΣ (84): Αραβιάδης Ο.(28ος), Αντωνίου Κ (39ος).
ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ (33): Νεδέλκου Φ. (32η)
ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ (61): Ελσάμι Ι.(8ος), Μούσιας Σ. (24ος), Σφέτκος Ν.(58ος), Σαββίδης Κ.(59ος)
ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ (26): Φωτιάδου Χ (2η),  Σαββίδου Π.(14η), Άμπα Δ. (23η), 
ΜΙΝΙ ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ (27): Ελσάμι Ζ, (5ος), Σαμπαλής Χ. (20ος), Νέσης Χ.(22ος)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου