Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Η πρώτη συνέντευξη του ανεξάρτητου βουλευτή Γ.Λιάνη


Φωτό: Στέλιος Γαβριηλίδης
Στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Αμύνταιο, και σε συναισθηματικά φορτισμένο κλίμα ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής Φλώρινας Γ.Λιάνης παρεχώρησε σήμερα το μεσημέρι Συνέντευξη Τύπου στα τοπικά και περιφερειακά ΜΜΕ. 

Συνελήφθη ο ανήλικος ληστής στο Φιλώτα


Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αμυνταίου, ένας (1) ανήλικος ημεδαπός, 17 ετών, για τη ληστεία που έγινε χθες το πρωί, σε βάρος ηλικιωμένης γυναίκας.

Πόσο μας κοστίζουν οι Δημόσιες Σχέσεις?


Το είδαμε και τυφλωθήκαμε!!!


Με το υπέρογκο ποσό του 

Ο Γ.Σουρής γράφει για σήμερα


Αγαπητοί αναγνώστες, παραθέτω ένα επίκαιρο ποίημα του Γ.Σουρή γραμμένο πριν 100 χρόνια

Θα δικαστεί αύριο η "ΚΡΟΥΑ-ΚΡΟΥΑ"?


Με ιδιαίτερα μεγάλο πολιτικό και δημοσιογραφικό ενδιαφέρον αναμένεται να αρχίσει αύριο η

Αντιδρούν οι έμποροι της Φλώρινας για τα κολονάκια


Oι αποσπασματικές δράσεις του δήμου Φλώρινας με  δικαιολογία την ποιότητα ζωής ή την εκτέλεση έργων και η λήψη αποφάσεων χωρίς διαβουλεύσεις,  επιβεβαιώνουν την υποψία πως η σημερινή δημοτική αρχή κινείται χωρίς σχέδιο, όραμα και προοπτική, και η σχέση  συνεργασίας και συναλληλίας με την κοινωνία των πολιτών είναι ανύπαρκτη.

Πρόσληψη εποχικών από το Δήμο Φλώρινας


Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, δέκα πέντε (15) συνολικά ατόμων για

Νέες επιτυχίες σπουδαστών του Ωδείου Φλώρινας


Από το Διεθνές Μουσικό Σωματείο «Τζίνα Μπαχάουερ» ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα του πανελλήνιου διαγωνισμού για νέους μουσικούς της περιφέρειας στο πλαίσιο του προγράμματος “Bachauer junior” 2011 που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη τον περασμένο Απρίλιο.

Φιλοξενία παιδιών από τη Σερβία


Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός εδώ και δεκαοκτώ χρόνια σε συνεργασία με τον Ερυθρό Σταυρό της Σερβίας διοργανώνει κατά την περίοδο των καλοκαιρινών διακοπών και των εορτών των Χριστουγέννων πρόγραμμα φιλοξενίας παιδιών από τις χώρες της Πρώην Γιουγκοσλαβίας. Το πρόγραμμα αφορά παιδιά ηλικίας 8 - 17 ετών.

DrosoPigiRace…Ένα event με προδιαγραφές διεθνούς διοργάνωσης


Ένα διήμερο ορεινών αθλημάτων (mountain running, mountainbike), που από τους διοργανωτές είχε το χαρακτήρα πειραματισμού (test event), ολοκληρώθηκε με την επιτυχία που ίσως θα ταίριαζε σε μια διεθνή διοργάνωση στη Δροσοπηγή Φλώρινας.

Λήστεψαν 80χρονη στο Φιλώτα


Θύμα ληστείας έπεσε μια 80χρονη γυναίκα, μέσα στο σπίτι της, στο Φιλώτα Φλώρινας. 

Μία γιορτή του πινγκ πονγκ με πολλά παιδικά χαμόγελα.


Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18 Ιουνίου στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΔΑΚ Φλώρινας το 2ο Ανοιχτό Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Δυτικής Μακεδονίας με την επωνυμία «ΣΑΡΙΣΕΣ 2011». Τους αγώνες διοργάνωσε η Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας σε συνεργασία με τον Αθλητικό Σύλλογο Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης «ΣΑΡΙΣΕΣ» Φλώρινας.

Στους 8 του Κυπέλλου Ελλάδας το Σκάκι της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας


Το Σάββατο 11 Ιουνίου στα Γιάννενα η ομάδα της ΛΠΦ κατατρόπωσε την τοπική ομάδα με σκορ 3,5-0,5. Τα ζευγάρια του αγώνα και τα αποτελέσματα ήταν τα παρακάτω: