Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Το είδαμε και τυφλωθήκαμε!!!


Με το υπέρογκο ποσό του 

1.542.974,53 € επιχορηγήθηκαν οι τυφλοί της Φλώρινας μόνο για το 2010 από την πρώην Νομαρχία Φλώρινας. Τα στοιχεία προκύπτουν από τον επίσημο οικονομικό απολογισμό, που κατατέθηκε στο Περιφερειακό Συμβούλιο. Θα ήταν εξαιρετικά χρήσιμο να μάθουμε πόσοι είναι οι τυφλοί που επιχορηγήθηκαν και με τι ποσό ο καθένας από αυτούς. 



9 σχόλια:

  1. Διάβασε σε ευαίσθητη ηλικία Μιχαήλ Στρογγώφ και από τότε έβαλε σκοπό της ζωής του να χρυσώνει όποιον έχει χάσει το φως του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και τυφλωθήκαμε και κουφαθήκαμε..... το πάρτυ στη Νομαρχία του Βοσκού δεν έχει τέλος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι απορείτε βρε παιδιά επιχορηγήσαν και τους τυφλούς από έρωτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 400 ΤΥΦΛΟΙ Χ 4.000 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. TO PARTY ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ!! ΩΡΕ ΜΑΡΜΙΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ...ο εισαγγελέας της φλώρινας είναι ενήμερος για την μαρμίτα σε κουφους αομμάτους η είναι απλά "φήμες του διαδικύου ; θα τυφλωθω για να τα κονομήσω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. τωρα καταλαβα γιατι η φλωρινα παει κατα διαολου...οι μισοι ειμαστε τυφλοι. καλα να παθουμε αφου οντως τους επιτρεψαμε να μας τυφλωνουν με καθρεφτακια. ο κολλημενος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ε ρε γλέντια που κάναμε όλα τα στραβάδια με τόσο χρήμα. Αφού μας χόρτασε τον ξαναεκλέξαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φλωρινιώτης Φλωρίνης22 Ιουνίου 2011 στις 8:06 μ.μ.

    Ε ΟΧΙ ΡΕ Π.....! ΚΑΛΑ, ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΟ Μ...... ΕΙΜΑΣΤΕ; ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ, ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ κα. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και μετά αναρωτιώμαστε που πήγαν τα χρήματα της Ελλάδας!Αυτό στην Φλώρινα...φαντάζεστε τι γίνεται σε μεγαλύτερες πόλεις;Κάποιοι διαχειρίζονται τεράστεια ποσά,αποκτούν θέσεις,αξιώματα, χρήματα....με τι άραγε προσόντα;Και την πληρώνει ο καημένος ο κοσμάκης...Ας αρχίσει ο εισαγγελέας από την Φλλώρινα και ας συνεχίσουν άλλοι εισαγγελείς σε άλλες πόλεις!Βαρεθήκαμε!Σιχαθήκαμε!Αηδιάσαμε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή