Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Εκλεγμένοι Σύνεδροι του ΠΑΣΟΚ


Την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013 πραγματοποιήθηκαν εκλογές  για την ανάδειξη Συνέδρων του ΠΑΣΟΚ όπου ψήφισαν 651 Μέλη και εκλέγονται οι παρακάτω:

Στεγνώσαμε!!


Παρά το τεράστιο πρόβλημα που παρατηρείται από χθες το βράδυ στην υδροδότηση της πόλης της Φλώρινας, ο κατά τ’ άλλα λαλίστατος Δήμος Φλώρινας, μέχρι αυτήν τη στιγμή δεν έχει 

Σεισμική δόνηση στη Φλώρινα (ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ)


Σεισμική  δόνηση έγινε πριν από λίγο στην περιοχή της Φλώρινας. Ο σεισμός σημειώθηκε στις 10:09 και ήταν μεγέθους 2,2 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, με επίκεντρο 4 χλμ. νοτιοανατολικά της Φλώρινας και εστιακό βάθος 10 χιλιόμετρα. Δείτε το επίκεντρο του σεισμού:

Με τα μάτια ενός θεατή (Φωτορεπορτάζ)

Πρέσπα (συνέχεια)


Η περιοχή Πρέσπας, με τη μεγάλη ομώνυμη λίμνη, βρίσκεται στο Β.Δ. τμήμα της Μακεδονίας, Β.Δ. από τη Φλώρινα, Α. από τη λίμνη Αχρίδα και Ν.Δ. από το Μοναστήρι. Μοιάζει με οροπέδιο σχήματος λεκάνης και έχει υψόμετρο 850μ. Περιβάλλεται ανατολικά από την οροσειρά του 

Φιλλέληνας....εξ ουρανού


Η Florine@ παρουσιάζει το νέο βίντεο του Άρη Τικόπουλου με θέμα "Φιλλέληνας....εξ ουρανού" 

Μαθήματα Αγιογραφίας από τη Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας


Η Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας ξεκινάει μαθήματα Αγιογραφίας,  κάθε Κυριακή 5 – 8 μ.μ. στο κτήριο της Λέσχης (πρώην ξενοδοχείο «Διεθνές»). 

Ξανά σε λειτουργία το ΚΤΕΟ Φλώρινας


Από τη Δ/νση Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας ανακοινώνεται ότι, μετά τον εκσυγχρονισμό των μηχανημάτων και την προσαρμογή του Δημόσιου ΚΤΕΟ Π.Ε. Φλώρινας στους νέους κανονισμούς, δέχεται 

Αποκριάτικος Χορός του Συλλόγου Φλωρινιωτών Θεσσαλονίκης


Ανακοινώνεται ότι ο ετήσιος Αποκριάτικος Χορός του Συλλόγου Φλωρινιωτών Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Μαρτίου 2013 στις 8.30 μ.μ στο ξενοδοχείο  Νεφέλη στο  Πανόραμα υπό τους ήχους του Φλωρινιώτικου συγκροτήματος Χάλκινων του Φιλιππάκου.
Η εκδήλωση εντασσεται στην προσπάθεια 

7ο Ατομικό Σχολικό Πρωτάθλημα Κ.Δ. Μακεδονίας 2013


Την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013 διεξήχθη στις Σέρρες το 7ο Ατομικό Σχολικό Πρωτάθλημα Σκάκι Κεντροδυτικής Μακεδονίας 2013. Συμμετείχαν 259 παιδιά όλων των ηλικιών (από Νηπιαγωγείο μέχρι Λύκειο) από τους 9 Νομούς της Κ.Δ. Μακεδονίας (Καστοριά-Κοζάνη-Φλώρινα-Σέρρες-Κιλκίς-Γρεβενά-Πιερία-Ημαθία-Πέλλα).
 Μεταξύ αυτών  8 αθλητές της Ακαδημίας της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας .

6ο Ομαδικό Σχολικό Πρωτάθλημα Κ.Δ. Μακεδονίας 2013


Το 6ο Ομαδικό Σχολικό Πρωτάθλημα Σκάκι Κεντροδυτικής  Μακεδονίας 2013, που διοργάνωσε το τμήμα σκακιού του Φ.Σ. Φλώρινας  «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» σε συνεργασία με την Ε.Σ.Σ.ΚΕ.ΔΥ.Μ.,  πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013 στην πόλη της Φλώρινας.
Αναλυτικά οι θέσεις που κατέλαβαν τα σχολεία και οι βαθμοί:

Ευχαριστήριο από το Πρότυπο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Φλώρινας


Το Πρότυπο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Φλώρινας ευχαριστεί θερμά την εταιρεία πετρελαίου ΕΚΟ για την προσφορά ενός τόνου πετρελαίου για τη θέρμανση του Σχολείου μας καθώς και κ. Νικόλαο Ρασπόπτση για τη δωρεάν μεταφορά του. Στους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε μια 

Σπουδαία νίκη για το "Φιλυριακό" σε μια κρίσιμη αγωνιστική


Την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013 ο Φιλυριακός υποδέχτηκε στο Ποζατσίδειο Αθλητικό Κέντρο τις Πιερίδες Μούσες για την 9η αγωνιστική του Πρωταθλήματος. Το ματς ήταν κρίσιμο και για τις δύο ομάδες από βαθμολογικής απόψεως. Για τον Φιλυριακό το ματς είχε 

Δια πυρός και σιδήρου ο Αμύντας από την Πτολεμαΐδα


Έστω και δύσκολα ο Αμύντας επικράτησε στην Πτολεμαΐδα του τοπικού Αρίωνα 26-28, διευρύνοντας το νικηφόρο σερί του, καθώς  στις τελευταίες 4 αγωνιστικές μετράει ισάριθμες νίκες, γεγονός που τον διατήρησε στην 2η θέση

Αποτελέσματα αγώνων αλπικού σκι προαγωνιστικής κατηγορίας


Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι αγώνες Προαγωνιστικής Ηλικίας (γεννηθέντες 2001) που διοργανώθηκαν από τον Σ.Ο.Χ. Φλώρινας στο Χιονοδρομικό Κέντρο Βίγλας Πισοδερίου, το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου.
Με την βοήθεια περισσοτέρων από 40 στελεχών και φίλων του Συλλόγου επιτεύχθηκε ένας άριστος αγώνας παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας


Η Οικονομική  Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας συνεδριάζει σήμερα Τρίτη, 26 Φεβρουαρίου στις 10 π.μ. στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (2ος όροφος, γραφείο Οικονομικής Επιτροπής), με θέματα: