Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017

Γιώργος Σταυριανός: «Η πηγή των θαυμάτων»

Οι εκδόσεις Μετρονόμος παρουσίασαν χθες, Παρασκευή 13 Οκτωβρίου στον Ιανό, τη νέα δισκογραφική δουλειά του Γιώργου Σταυριανού με τίτλο «Η πηγή των θαυμάτων» σε στίχους του ίδιου και του Μάκη Τσίτα.
Τα τραγούδια ερμηνεύουν οι:

Προσωρινά αποτελέσματα της προκήρυξης 7Κ/2016

To Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωστοποιεί ότι εκδόθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα της Προκήρυξης 7Κ/2016 (ΦΕΚ 14/30-12-2016, Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας τριακοσίων σαράντα οκτώ (348)

Αστυνομικά Νέα

Ψήφισμα για τη δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Φλώρινας σε έκτακτη συνεδρίασή του, την Παρασκευή 13-10-2017 και μετά το άκουσμα της άνανδρης δολοφονίας του συναδέλφου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, αποφασίζει ομόφωνα: 

Πρόγραμμα δράσεων του Κέντρου Νεότητας της Μητρόπολης

ΟΕΑ και "Κροκόδειλοι" Φλώρινας

Σ/Κ 07, 08 Οκτωβρίου, πρεμιέρα διασυλλογικού πρωταθλήματος ΕΦΟΕΠΑ Β΄Τοπικού Βορ. Ελλάδος στη Θεσ/κη με 3 στις 3 νίκες για τον ΟΕΑ Φλώρινας και 3 στις 3 νίκες στο πρωτάθλημα βετεράνων-ανεξαρτήτων για τους "ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΥΣ"

Ευχαριστήριο του Ερυθρού Σταυρού Φλώρινας

Το Τοπικό Τμήμα Φλώρινας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού  εκφράζει θερμές ευχαριστίες προς τον Ομότιμο Καθηγητή Παν/μίου Ιωαννίνων κ. Γεώργιο Λαγό, Νευρολόγο, που επισκέφτηκε στις

Ευχαριστήρια του Ερμή Αμυνταίου