Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2017

Με γιατρούς από όμορα νοσοκομεία θα καλυφθεί η παιδιατρική κλινική

Με τη συνδρομή παιδιάτρων από όμορα νοσοκομεία και από νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης θα καλυφθούν οι ανάγκες  της παιδιατρικής κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας, η οποία από τις 14 Δεκεμβρίου έχει μείνει χωρίς παιδίατρο. Όπως ανέφερε σε συνέντευξη τύπου ο Διοικητής της

Απολογισμός 2017 του ΟΞΙΦ

Το 2017 ο Όμιλος Ξιφασκίας Φλώρινας «έκλεισε»  ¼ αιώνα ζωής. 25 ξεχωριστά χρόνια με κάθε χρόνο καλύτερο από τον προηγούμενο, κάθε χρόνο ένα ακόμα σκαλοπάτι προς την Κορυφή! 

Άστοχος & ημιτελής ο δρόμος Δυτικής Εορδαίας

Γράφει ο Μιχάλης Ραμπίδης
Η στόχευση του έργου «Δρόμος Δυτικής Εορδαίας»  ο σχεδιασμός, η χάραξη και η ολοκλήρωση του έργου, έγιναν με πλήρη αταξία.

Τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων

Ανακοινώνεται ότι για την εβδομάδα από 02 Ιανουαρίου έως 07 Ιανουαρίου του έτους 2018 τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας στην Π.Ε. Φλώρινας θα είναι τα ακόλουθα:

Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας

Το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας συνεδρίασε εκτάκτως χθες, 30 Δεκεμβρίου 2017, με μοναδικό κατεπείγον θέμα την έκδοση ψηφίσματος λόγω της αδόκητης απώλειας του εκλεκτού Συμπολίτη μας Αλέξανδρου Γαϊγάνη, πατέρα της Δημοτικής Συμβούλου Φλώρινας και Προέδρου του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης,