Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016

Οριστικά αποτελέσματα της Εφορείας Αρχαιοτήτων Φλώρινας

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωρίζει ότι αναρτήθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα επιστημονικού προσωπικού και ειδικευμένου προσωπικού, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου,

6ο Παμμακεδονικό Αντάμωμα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
6Ο ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ 15-16-17 Ιουλίου 2016

2ο Εργαστήριο Γνώσης (Learning Lab) για περιβαλλοντικά και οικονομικά θέματα

Το Cluster Βιοενέργειας και Περιβάλλοντος Δυτικής Μακεδονίας σε συνεργασία με το Εμπορικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Κοζάνης διοργανώνουν στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου SecureChain το 2ο Εργαστήριο Γνώσης (Learning Lab) στις θεματικές του περιβάλλοντος και της οικονομίας των ΜΜΕ.
Το Εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του ΕΒΕ Κοζάνης, την Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016, στις 5:30 το απόγευμα.
Κατά τη διάρκεια των παρουσιάσεων οι

Δραστηριότητα Ιουνίου των Αστυνομικών Υπηρεσιών της Δυτικής Μακεδονίας

1. Η δραστηριότητα των Διευθύνσεων Αστυνομίας (Γρεβενών, Καστοριάς, Κοζάνης & Φλώρινας), κατά το μήνα Ιούνιο του έτους 2016, είναι η εξής:

TOGETHER Τεύχος 16 "The Paper"

Και επειδή μπορεί να είστε σε θάλασσες, βουνά, πλαγιές, λίμνες αλλά και στον καναπέ σας, πατώντας στο παρακάτω link μπορείτε να διαβάσετε το τεύχος 16 του TOGETHER και ηλεκτρονικά.

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ το Περιφερειακό Συμβούλιο

Σήμερα Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2016 στις 3 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του κτιρίου της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (πρώην Νομαρχιακού Συμβουλίου Κοζάνης), συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας, με θέματα: