Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Παράταση έκπτωσης εγγραφών στο Ωδείο Φλώρινας

Λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος το Ωδείο ανακοινώνει την παράταση της έκπτωσης 50% επί του ποσού της εγγραφής, μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου.
Θα λειτουργήσουν και φέτος:

Μαθήματα Παραδοσιακών Χορών από το Σύλλογο Θεσσαλών Φλώρινας

Από τον Σύλλογο Θεσσαλών και Φίλων της Θεσσαλίας Νομού Φλώρινας, ανακοινώνεται η έναρξη μαθημάτων παραδοσιακών χορών απ΄ όλη την Ελλάδα. Θα λειτουργήσουν τμήματα παιδικά και ενηλίκων. 
Πρώτη συνάντηση Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014, ώρα 20:00 στην αίθουσα του

Έναρξη τμήματος χορευτικού του "Αμύντας" Αμυνταίου

Ο  Ε.Σ. «ΑΜΥΝΤΑΣ»  ανακοινώνει ότι τα τμήματα του χορευτικού θα ξεκινήσουν για την νέα χρονιά 2014-2015 το Σάββατο στις 20/9/14, στα γραφεία του συλλόγου στο ανοιχτό γήπεδο Αμυνταίου στις Εργατικές κατοικίες.
Οι εγγραφές θα γίνουν την ημέρα της έναρξης.
Τα τμήματα είναι ως εξής:

Ο Θωμάς Σάχο στους HOOPS

Η Ακαδημία μπάσκετ SHOOTERS ανακοινώνει τη μεταγραφή του παίκτη ΘΩΜΑ ΣΑΧΟ στους HOOPS ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.
Σύσσωμη η Ακαδημία SHOOTERS εύχεται ό,τι καλύτερο στη νέα

Δημιουργία ειδικών πάρκων agrologistics

Κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής με θέμα την ανάπτυξη δραστηριοτήτων εφοδιαστικής (logistics) ο Βουλευτής Φλώρινας της Ν.Δ. κ. Κωνσταντινίδης Ευστάθιος παρενέβη και αναφέρθηκε στην πρόβλεψη  του νέου νόμου για τη δημιουργία κέντρων agrologistics.
Συγκεκριμένα, ο κ. Κωνσταντινίδης τόνισε

Ολοκληρώθηκε το διήμερο συνέδριο του DIFASS

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το διήμερο συνέδριο του έργου DIFASS (Development of interregional financial assistance to SMEs and of non-grantin struments - Ανάπτυξη διαπεριφερειακών χρηματοδοτικών εργαλείων για ΜικροΜεσαίες επιχειρήσεις) που διοργάνωσε το

Ευχαριστήριο του Δημοτικού Σχολείου Αγίου Παντελεήμονα

Οι μαθητές, οι γονείς, το διδακτικό προσωπικό και ο Διευθυντής,  του 5/θ Δημοτικού Σχολείου Αγίου Παντελεήμονα Αμυνταίου,  ευχαριστούν θερμά το ζεύγος Major Stephen McMahon, u.s. Marine Corps ( retited )  και  Mrs. Marianthi Owens McMahon of Lorton, Virginia,  για την ευαισθησία που έδειξαν,