Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017

Νέα συμφωνία-πακέτο για την ηλεκτρική αγορά μαζί με την λίστα των μονάδων;

Σε μια συμφωνία- πακέτο, που πέραν των προς πώληση μονάδων, θα αφορά επίσης την πώληση πελατολογίου της ΔΕΗ, την επανεξέταση των δημοπρασιών ΝΟΜΕ, και την παράταση ζωής των παλαιών λιγνιτικών μονάδων που δεν θα

Η κάλπη της Κεντροαριστεράς στην Π.Ε. Φλώρινας

Τα αποτελέσματα της εκλογικής διαδικασίας στην Π.Ε. Φλώρινας για την ανάδειξη προέδρου του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς έχουν ως εξής: 

Το κύπελλο Καράτε Βόρειας Ελλάδας στη Φλώρινα

Την Κυριακή 19/11/2017 η καρδιά του Καράτε θα χτυπάει στην Φλώρινα. Θα παρελάσει μπροστά από τα μάτια των ειδικών και βέβαια των φιλάθλων στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Φλώρινας το μέλλον του Ελληνικού, Ολυμπιακού πλέον, Καράτε.

Σύσκεψη για το ΚΕΦΙΑΠ Αμυνταίου

Σας προσκαλούμε την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 11:00 π.μ.  στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ. (Κέντρο Φυσικής  Ιατρικής & Αποκατάστασης) Αμυνταίου, 2ο χιλ. Αμυνταίου –Θεσ/νίκης στην σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί με θέμα

Πρώτη ήττα για τις Σάρισες στην Α1

Με ανάμεικτα συναισθήματα ολοκληρώθηκαν οι αγώνες που έδωσαν οι ΣΑΡΙΣΕΣ στην Αθήνα, στο πλαίσιο του Πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας.
Η ομάδα μας ενισχυμένη στο ακέραιο με τις 2 ξένες που απέκτησε το καλοκαίρι, την Βουλγάρα Tushlekova και την Ρουμάνα Istrate το Σάββατο

Ήττα για τον Ερμή από το Φούφα παρά τη πολύ καλή εμφάνιση

Την ήττα με 2-0 γνώρισε ο Ερμής Αμυνταίου στο γειτονικό ντέρμπι με τον Μακεδονικό Φούφα σε ένα παιχνίδι όπου το σκορ μάλλον αδικεί τους φιλοξενούμενους.
Ο Ερμής ξεπέρασε πολύ γρήγορα το σοκ από το γρήγορο γκολ που δέχτηκε πήρε τη πρωτοβουλία των κινήσεων

Βελτιωμένος αλλά άτυχος ο Αριστέας στις Κορασίδες

Ο Αριστέας Φιλώτα Αμυνταίου υποδέχτηκε στο ΔΑΚ Αμυνταίου το Σάββατο (11/11) τον Πήγασο Κοζάνης, από τον οποίο ηττήθηκε με 3-0 σετ, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Γ ομίλου του πρωταθλήματος Κορασίδων της ΕΣΠΕΜ.

Δύο στα δύο για τις Παγκορασίδες του Αριστέα

Τη δεύτερη της νίκη σε ισάριθμες αναμετρήσεις πέτυχε η ομάδα των Παγκορασίδων του  Αριστέα Φιλώτα Αμυνταίου,  καθώς το μεσημέρι της Κυριακής (12/11) επικράτησε στην Κοζάνη του τοπικού Πήγασου με 3-1 σετ και διατηρήθηκε στην πρώτη θέση

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου

Σήμερα Δευτέρα 13 Νοεμβρίου, στις 6 μ.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Αμυνταίου συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου με θέματα ημερήσιας διάταξης: