Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017

Βελτιωμένος αλλά άτυχος ο Αριστέας στις Κορασίδες

Ο Αριστέας Φιλώτα Αμυνταίου υποδέχτηκε στο ΔΑΚ Αμυνταίου το Σάββατο (11/11) τον Πήγασο Κοζάνης, από τον οποίο ηττήθηκε με 3-0 σετ, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Γ ομίλου του πρωταθλήματος Κορασίδων της ΕΣΠΕΜ.

Ο Αριστέας ήταν ανταγωνιστικός στο πρώτο σετ, όντας καλύτερος σε όλους τους τομείς, αιφνιδίασε τις φιλοξενούμενες που ήταν το φαβορί της αναμέτρησης και προηγήθηκε με 9-5, όμως η ατυχία του χτύπησε την πόρτα, ενώ προηγείτο 19-15  είδε την βασική του πασαδόρο να αποχωρεί με τραυματισμό, εξέλιξη που επέτρεψε στην ομάδα της Κοζάνης, αρχικά να ισοφαρίσει σε 24-24 και στη συνέχεια να φτάσει στην κατάκτηση του πρώτου σετ με 27-25, εκμεταλλευόμενη τα δώρα της διαιτησίας, σε αμφισβητούμενες φάσεις.
Από ΄κεί και έπειτα οι παίκτριες του Πήγασου, αξιοποίησαν την έλλειψη συγκέντρωσης των γηπεδούχων σε επίθεση και άμυνα, κερδίζοντας εύκολα τα δυο επόμενα σετ με  25-15 και 25-11.
Διαιτητής: Καραπάνου Δήμητρα
Τα Σετ: 28-26, 25-15, 25-11
Αριστέας Φιλώτα Αμυνταίου (Νόπη Κούση – Βαρβάρα Νικηφόρου): Μπαλη, Καπετανάκη, Γιώβη, Χαραλαμπίδου, Θεολογίδου, Δεληδιαμαντή, Κατσουπάκη Ε., Κατσουπάκη Μ.  Γετίμη.
Πήγασος Κοζάνης (Χαράλαμπος Κοτζατίσογλου): Καραμπίνα, Σαββουλίδου, Πατσιούρα, Ρουρκα, Κοτσίφκα, Βλάχου, Δούγαλη, Ματσαρίδου, Παπακώστα, Μαλιάτσιου, Δραγατσικα, Δισέρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου