Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Το ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας για το σχέδιο "Αθηνά"


Το Συμβούλιο του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του συνεδρίασε την 07/02/13 και ασχολήθηκε με τις ρυθμίσεις που επιχειρούνται στην λειτουργία των ΑΕΙ με το σχέδιο ΑΘΗΝΑ που πρόσφατα τέθηκε σε διαβούλευση αποφάσισε τα εξής: 

Πορεία διαμαρτυρίας για την κατάργηση του τμήματος Ε.Π.Ε.Α.Π.


Ο Σύλλογος Σπουδαστών του ΤΕΙ καλεί όλους του φοιτητές, όλους τους πολίτες της Φλώρινας, Καθηγητές, Δήμαρχο, Βουλευτές, όλους του τοπικούς φορείς να συμμετέχουν σε μία μαζική πορεία για το σχέδιο ΑΘΗΝΑ. 
Σήμερα Τρίτη 12/2 και ώρα 

Εφιαλτικές σκέψεις αντιμετώπισης των απεργιών


Με επιστρατεύσεις, συκοφαντίες και ψευτοδημοψηφίσματα δεν λύνονται τα οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα της χώρας.
Την ώρα που συνεχίζονται οι δραματικές περικοπές μισθών, συντάξεων, κοινωνικών παροχών και παράλληλα η φοροδιαφυγή, η ακρίβεια και η ανεργία καλπάζουν η Κυβέρνηση επιχειρεί ουσιαστικά την απαγόρευση απεργιών μέσα από το τέχνασμα των ψηφοφοριών.
Ο τελικός στόχος της πολιτικής της είναι όμως 

Μεταξύ Αστείου & Σοβαρού...

Αγωγή υγείας στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Φλώρινας


Την Τρίτη  05/02/2013 επισκέφτηκαν το 3ο Δημοτικό Σχολείο Φλώρινας στα πλαίσια του Προγράμματος Αγωγής Υγείας με τίτλο «Διατροφή και Υγεία», οι οδοντίατροι Αλέξανδρος Κύρκος και Νικόλαος Ιωαννίδης.
Υπεύθυνες του Προγράμματος είναι οι εκπαιδευτικοί: Μαρία Λυγούρα και Σοφία Δημητριάδου. Στο πρόγραμμα 

Τα "Αετόπουλα" ταξιδεύουν στη χώρα των παραμυθιών


Τα παιδιά του νηπιαγωγείου του Αετού Αμυνταίου, ταξιδεύουν στη χώρα των παραμυθιών και γνωρίζουν τον κόσμο όλο!!!
Στα πλαίσια του Προγράμματος πολιτιστικών θεμάτων «ταξίδια στη χώρα των παραμυθιών», είναι οι εκπαιδευτικοί: Βούλα Ψαλλίδα και Ελένη Κύρκου, γίνονται 

3 Συνεχόμενα Χρόνια Πρωταθλητές οι Έφηβοι!


Καθεστώς τείνει να γίνει η κυριαρχία των εφήβων στο ξίφος μονομαχίας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα -17. Για 3 συνεχόμενα χρόνια (2011-2012-2013) οι Έφηβοι του Ο.ΞΙ.Φ. στέφονται Πρωταθλητές Ελλάδας προκαλώντας σεβασμό από κάθε αντίπαλο.

Εφ. ¨ΕΘΝΟΣ" - Πρωτοσελιδο

Τουρνουά βετεράνων χάντμπολ στο Αμύνταιο


Με τη συμπλήρωση 36χρόνων από τον πρώτο ανεπίσημο αγώνα χάντμπολ στην Ελλάδα, που διεξήχθη στις 13 Φεβρουαρίου 1977, στον προαύλιο χώρο του  Γυμνασίου Αμυνταίου, ο Αμύντας Αμυνταίου  διοργανώνει την

Κορίτσια για φίλημα


Νίκη νούμερο 10 για τη γυναικεία ομάδα του Αμύντα Αμυνταίου, που επικράτησε  εύκολα στη Κοζάνη του τοπικού Α.Ο.Κ.  16-26, διατηρώντας τη διαφορά ασφαλείας των 4βαθμών που τη χωρίζει από τους διώκτες της.
Αγωνιστικά το παιχνίδι ήταν  ισορροπημένο μέχρι και το 

Πραγματοποιήθηκε το Ενημερωτικό Εργαστήρι για Γυναίκες στο Ξινό Νερό


Το Σάββατο, 9 Φεβρουαρίου, πραγματοποιήθηκε ενημερωτική εκδήλωση με τίτλο «Ενημερωτικό Εργαστήρι» στην αίθουσα του Κοινοτικού Καταστήματος στο Ξινό Νερό. Η ενημερωτική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε μετά από 

3η σερί νίκη για τους άντρες του "Αμύντα"


Έναρξη του Β γύρου  στο πρωτάθλημα της Β Εθνικής Ανδρών και ο Αμύντας Αμυνταίου πραγματοποιώντας την καλύτερη φετινή του εμφάνιση, επικράτησε  άνετα 36-25 του Αράχθου Κωστακίων, αποτέλεσμα τον έφερε 

Λαϊκή Συνέλευση στη Λεβαία


Λαϊκή συνέλευση πραγματοποιήθηκε στη Λεβαία για την ενημέρωση των κατοίκων σχετικά με τα θέματα του Δήμου Αμυνταίου και της Τοπικής Κοινότητας, μέσα από το διάλογο της Δημοτικής Αρχής με τους κατοίκους.
Την έναρξη της διαδικασίας έκανε 

Κοπή βασιλόπιτας Κ.Δ.Α.Π. Δήμου Πρεσπών


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 07-02-2013 η καθιερωμένη εκδήλωση της κοπής της βασιλόπιτας του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Δήμου Πρεσπών.

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας


Η Οικονομική  Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας συνεδριάζει σήμερα Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου στις 1ο π.μ. στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (2ος όροφος, γραφείο Οικονομικής Επιτροπής), με θέματα: