Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

3 Συνεχόμενα Χρόνια Πρωταθλητές οι Έφηβοι!


Καθεστώς τείνει να γίνει η κυριαρχία των εφήβων στο ξίφος μονομαχίας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα -17. Για 3 συνεχόμενα χρόνια (2011-2012-2013) οι Έφηβοι του Ο.ΞΙ.Φ. στέφονται Πρωταθλητές Ελλάδας προκαλώντας σεβασμό από κάθε αντίπαλο.

Φέτος οι Αφορόζης, Ηλιάδης Κ., Τσώκας Α. και Σκενδέρης στον τελικό αντιμετώπισαν τον Κολλέγιο Ν. Ηρακλείου  (45-33) αλλά σίγουρα τον τίτλο του «αγώνα γκράν – γκινιόλ» απονέμεται στον ημιτελικό με αντίπαλο τον Οδυσσέα Χαλανδρίου (37-36). MVP των αγώνων ο Παντελής Αφορόζης με 1 χρυσό (ομαδικό) και 1 αργυρό (ατομικό). Συνολικά 93 συμμετοχές και 16 σωματεία.
Άψογη και η εμφάνιση των κοριτσιών με «αργυρές» τις Σταυρίδου – Κωσταντίνου – Καλυβιάνου – Ζιώτα (13 ομάδες) και «χάλκινη» την Άρτεμις Μπαντίκη (63 συμμετοχές).
Και τώρα τα φώτα της ξιφασκίας στρέφονται στην Φλώρινα. Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο η πόλη μας φιλοξενεί την 2η σημαντικότερη διοργάνωση της χρονιάς στην χώρα, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών – Γυναικών (-20). Συνολικά 200 αθλητές και αθλήτριες θα «παίξουν» στο ΔΑΚ Φλώρινας σπαθί που θα εντυπωσιάσει όσους βρεθούν από το πρωί (9:30 πμ) και στους τελικούς των ατομικών το Σάββατο στις 20:00 μμ. Το σημαντικότερο είναι ότι οι Φλωρινιώτικες συμμετοχές (ατομικά και ομαδικά) διεκδικούν δυνατά τα χρυσά μετάλλια σε όλες τις κατηγορίες. Η Οργανωτική Επιτροπή καλεί όλους τους Φλωρινιώτες να στηρίξουν, από κοντά, τις προσπάθειες των παιδιών μας.
Πολύ δυνατά «προχωρά» και το 7ο Κάμπ των Πρεσπών. Το Early Booking, η μετατροπή του Πατουλίδειου σε πραγματικό «παλατάκι» με πρωτοβουλία του Δήμου Πρεσπών και μεγάλης εταιρείας Τηλεπικοινωνιών (facebook.com/cosmote) αλλά και η αναβάθμισή του σε «προτεινόμενο» από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Μοντέρνου Πεντάθλου (http://www.pentathlon.org/component/k2/item/2076-fencing-training-camp-for-youth-u20-athletes-in-greece)  έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον πολλών αθλητών και ομάδων από πολλές χώρες.
Από το Δ.Σ.

3 σχόλια:

  1. Φτάνει αυτοπροβάλεστε. Υπάρχουν σύλλογοι και αθλητές με περισσότερες διακρίσεις απο εσάς είτε ομαδικά είτε ατομικά και δεν κάνουν καμία απολύτως αναφορά. Λίγη ταπεινότητα δεν βλάπει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ τι ζόρι τραβάς ρε φίλε;
      Ποιός σύλλογος δεν ενημερώνει για τις επιτυχίες των αθλητών του; Και ο ΣΟΧ και ο ΑΟΦ και οι ΣΑΡΙΣΕΣ και πολλοί άλλοικαι φυσικά πολύ καλά κάνουν.
      Για πες μας εσύ "ταπεινέ", ποιος σύλλογος έχει τόσο περισσότερες διακρίσεις και με τόση διάρκεια στο πέρασμα του χρόνου και δεν κάνει καμιά αναφορά;
      Αλλά από υπανθρώπους τι να περιμένει κανείς; Να χαρεί με την χαρά των παιδιών, ή με την επιτυχία των άλλων;
      Ξύδι φιλαράκι. Ξύδι και περαστικά σου. Μη πεθάνεις πρόσεχε από την χολή σου!

      Διαγραφή
  2. Πολλά μπράβο στα παιδιά και στους προπονητές τους!
    Ελπίζουμε και σε ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις στο μέλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή