Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Αγανακτισμένοι στο Αμύνταιο (φωτορεπορτάζ)

Φωτό: Στέλιος Γαβριηλίδης

Ο Γκρούεφσκι κέρδισε με απώλειες!


Ο κυβερνητικός συνασπισμός υπό το VMRO-DPMNE του Νίκολα Γκρούεφσκι αναδεικνύεται νικητής των χθεσινών πρόωρων βουλευτικών εκλογών, με ποσοστό όμως αρκετά μικρότερο σε σχέση με αυτό που απέσπασε στις προηγούμενες εκλογές, πριν από τρία χρόνια.

Δύο πόλεις, Δύο λίμνες... Μία ΑΠΟΡΙΑ!

Αγανακτισμένοι στη Φλώρινα (φωτορεπορτάζ)


Φωτό: Αθηνά Γαρδάνη

Όχι άλλη αναβολή!

ΣΗΜΕΡΑ οι "100 Ώρες του Μάη" στο Αμύνταιο


Απεργούν σήμερα οι εργαζόμενοι στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο


Την κήρυξη 24ωρης πανελλαδικής απεργίας για σήμερα και την κήρυξη κοινής 24ωρης πανελλαδικής απεργίας με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Ταχυδρομικών (Π.Ο.Σ.Τ.) την Πέμπτη 9 Ιουνίου, ανακοίνωσε ο Σύλλογος εργαζομένων Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου. 

Συνεδριάζει η Δημοτική Κοινότητα Αμυνταίου


Σήμερα, Δευτέρα 6 Ιουνίου στις 8 μ.μ. στην αίθουσα του ΚΑΠΗ Αμυνταίου, συνεδριάζει η Δημοτική Κοινότητα Αμυνταίου με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

Με 48ωρες απεργίες απειλεί η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ


Σε 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες θα προχωρήσουν οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ, εφόσον στο Μεσοπρόθεσμα Πρόγραμμα, που θα καταθέσει η κυβέρνηση στη Βουλή, περιλαμβάνεται και η περαιτέρω μετοχοποίηση της ΔΕΗ, ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, Νίκος Φωτόπουλος, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που έδωσε στη Θεσσαλονίκη, μαζί με το Γενικό Γραμματέα της Ομοσπονδίας, Κώστα Κατσαρό, και τον Πρόεδρο του ΕΚΘ, Παναγιώτη Τσαραμπουλίδη.

Συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο


Συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας σήμερα, Δευτέρα 6 Ιουνίου στις 6 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων στο κτίριο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (περιοχή ΖΕΠ Κοζάνης) με θέματα: 

Εφ. "ΚΡΟΥΑ-ΚΡΟΥΑ"

Στάσεις εργασίας δικαστικών υπαλλήλων


Σε πανελλαδικές τρίωρες στάσεις εργασίας από 6-10 Ιουνίου από 12 μ.μ. έως τη λήξη του ωραρίου (3 μ.μ.) κατέρχονται οι δικαστικοί υπάλληλοι προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για το νέο μισθολόγιο.

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Πρεσπών


Σήμερα, Δευτέρα, 6 Ιουνίου στη 1 μ.μ. συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Πρεσπών στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημαρχιακού καταστήματος με τα παρακάτω θέματα ημερησίας διατάξεως:

Η εισήγηση του Ευ.Ιωαννίδη στο συνέδριο της ΔΗ.ΣΥ.


Κ Πρόεδρε Σύμμαχοι Φίλες και Φίλοι
Έφτασε τελικά η ώρα και του ιδρυτικού μας συνεδρίου. Εδώ από την Αθήνα σήμερα στέλνουμε μήνυμα ελπίδας, ευθύνης και προοπτικής για την χώρα. Χιλιάδες μέλη από όλη την Ελλάδα έδωσαν την εντολή στους συνέδρους, να οικοδομήσουν μια νέα κινηματικού τύπου παράταξη, που θα πει τα πράγματα επιτέλους με το όνομα τους χωρίς, να υποπίπτει στο πάγιο ελάττωμα του πολιτικού συστήματος, να χαϊδεύει δηλαδή αυτιά.