Σάββατο 26 Μαΐου 2018

Νέα προκήρυξη για 588 μόνιμες θέσεις εργασίας

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωρίζει ότι εκδόθηκε η 6Κ/2018 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 17/22.5.2018/τ. ΑΣΕΠ) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας πεντακοσίων ογδόντα οκτώ (588) θέσεων τακτικού

Η 1η Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτου Φλώρινας

Το Σαββατοκύριακο 26 και 27 Μαΐου για πρώτη φορά η Φλώρινα φιλοξενεί Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτου στον χώρο του ΔΑΚ Φλώρινας.

Αλήθειες και ψέματα για την λίμνη Βεγορίτιδα

Ο σύλλογος προστασίας Βεγορίτιδας οργανώνει εκδήλωση –συγκέντρωση στις 26-5-2018 στο πνευματικό κέντρο Αγίου Παντελεήμωνα στις 7 μμ, με θέμα ‘Αλήθειες και ψέματα για την λίμνη Βεγορίτιδα’. Πρόκειται για μια ενημέρωση των κατοίκων όλης της περιοχής σε σχέση με τα κρίσιμα ζητήματα που αφορούν την πολύπαθη λίμνη Βεγορίτιδα. Ζητήματα που θα μας απασχολήσουν στην εκδήλωση αυτή θα είναι, πόσο σοβαρή είναι η μόλυνση της λίμνης?

Η προκήρυξη για την εισαγωγή στην πυροσβεστική με τις πανελλήνιες 2018

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωρίζει ότι  η πυροσβεστική προκηρύσσει Διαγωνισμό για την εισαγωγή στις Σχολές Ανθυποπυραγών και Πυροσβεστών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας με τις πανελλήνιες 2018, το ακαδημαϊκό έτος 2018 – 2019, ως ακολούθως:

Το κινητό Πλανητάριο στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Φλώρινας

Ένα πολύ ενδιαφέρον πρόγραμμα πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 23-5-2018 στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Φλώρινας.
Σε μια γωνιά της αυλής του Σχολείου μας στήθηκε το κινητό Πλανητάριο και ένα τηλεσκόπιο, τα οποία επισκέφθηκαν όλοι οι μαθητές του Σχολείου μας.

Επίσκεψη του ΣΔΕ Φλώρινας στη λαογραφική συλλογή του "Αριστοτέλη"

Το σχολείο μας τη Δευτέρα 14/5/2018 επισκέφθηκε τη Λαογραφική Συλλογή του Φ.Σ.Φ. «ο Αριστοτέλης» και γενικά τους χώρους του κτιρίου που στεγάζει τον ιστορικό αυτόν σύλλογο.

3η Πανελλήνια χορευτική συνάντηση Μακεδόνων στην Αμφίπολη Σερρών

Την Κυριακή 20  Μαΐου  2018, πραγματοποιήθηκε στην Αμφίπολη Σερρών, η 3η Πανελλήνια χορευτική συνάντηση Μακεδόνων από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων. Συμμετείχαν 140 πολιτιστικοί σύλλογοι  από όλη την Ελλάδα με περίπου 2.500  χορευτές.

114 χρόνια από το θάνατο του οπλαρχηγού Μακεδονομάχου Καπετάν Βαγγέλη Στρεμπενιώτη

Σας προσκαλούμε να παραβρεθείτε στις εορταστικές εκδηλώσεις που θα γίνουν στην Τοπική Κοινότητα ΑΣΠΡΟΓΕΙΩΝ την 27η  Μαΐου 2018 ημέρα ΚΥΡΙΑΚΗ, για την τέλεση του ετήσιου μνημόσυνου του υπέρ

«Όμορφη πόλη»: Εικαστικές παρεμβάσεις στην Κοζάνη

Ο Δήμος Κοζάνης, σε συνεργασία με το Τμήμα Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, πρόκειται να πραγματοποιήσουν εκδήλωση  με τίτλο «Όμορφη πόλη – Εικαστικές Παρεμβάσεις στην Κοζάνη», το Σάββατο 16 Ιουνίου 2018, ώρα 19:00, στο Λαογραφικό μουσείο Κοζάνης.

Κάλεσμα του Σωματείου Εργατοϋπαλλήλων Φλώρινας σε απεργία στις 30 Μάη

• Αυξήσεις στους μισθούς, τις συντάξεις, τις κοινωνικές παροχές.
• Κατάργηση όλων των αντεργατικών αντιλαϊκών νόμων και των 3 μνημονίων.