Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Ο Ι.Βοσκόπουλος απαντά στους δασκάλους


Παρά την απαράδεκτη τακτική του Γραφείου Τύπου του Δήμου Φλώρινας (προφανώς μετά από σχετική απαίτηση του Ι.Βοσκόπουλου) της μη αποστολής Δελτίων Τύπου στα φλωρινιώτικα blogs, η Florine@ για λόγους αντικειμενικότητας στην ενημέρωση των αναγνωστών της δημοσιεύει την παρακάτω ανακοίνωση-απάντηση του Ι.Βοσκόπουλου προς το Δ.Σ. του συλλόγου των εκπαιδευτικών της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Φλώρινας:

Δυναμική απάντηση των Αρμενοχωριτών


Με δυναμισμό και αποφασιστικότητα οι κάτοικοι του Αρμενοχωρίου απάντησαν στην αυθαίρετη απόφαση του Δημάρχου Φλώρινας να στεγάσει στο κτήριο του ολοήμερου δημοτικού σχολείου μια δημοτική υπηρεσία. 

Η απαγωγή της "Ηχούς"

Έρημα και μόνα τα περίπτερα!!!



...και εκεί που περπατούσα αμέριμνος στους διαδρόμους της 76ης Δ.Ε.Θ., ενθουσιάστηκα μόλις αντίκρισα τα περίπτερα της "Ε.Α.Σ. ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ" και της "ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ" (μαζί με τα επιμελητήρια των 4 Νομών), απέναντι το ένα με το άλλο. 

Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται...

και τ' όνομα αυτής... "ΑΙΧΜΗ"

Το μέλλον του ανήκει...

Νέο νηπιαγωγείο με λίγα χρήματα!

Υπεύθυνες δηλώσεις προς αποφυγή διπλών οικογενειακών μερίδων


Συνέπεια των συνενώσεων που επέφερε ο Ν.3852/2010 είναι η ενδεχόμενη ύπαρξη διπλών οικογενειακών μερίδων μέσα στο ίδιο Δήμο Φλώρινας, γεγονός που οφείλεται στην εγγραφή των συζύγων σε διαφορετικούς πρώην Δήμους (Κ.Κλεινών, Μελίτης, Περάσματος), οι οποίοι σήμερα αποτελούν δημοτικές ενότητες του ιδίου Δήμου. 

Το όραμα του πανεπιστημίου γίνεται πιο ξεκάθαρο


Ένα βήμα μπροστά αποτελεί η υπογραφή των συμβάσεων για συνέχιση των μελετών που αφορούν στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας και θα οδηγήσουν στα αναγκαία έργα, που θα προσδώσουν αυτοτέλεια και προοπτική.

Συλλήψεις για μεταφορά λαθρομεταναστών


Συνελήφθησαν τις βραδινές ώρες της Τετάρτης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής Φλώρινας, στην Εθνική οδό  Κρυσταλλοπηγής- Καστοριάς, δύο (2) ημεδαποί για μεταφορά τριών (3) αλλοδαπών, μη νόμιμων μεταναστών.

Εφ. "ΕΘΝΟΣ"

"Ημέρα Ελεύθερου Λογισμικού" στη Φλώρινα


Το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου στις 5 μ.μ., στην Πλατεία Γ.Μόδη στη Φλώρινα θα γίνει Ανοιχτή Εκδήλωση για την Ημέρα Ελεύθερου Λογισμικού, με παρουσιάσεις εφαρμογών ΕΛΛΑΚ και διανομών Linux, διανομή cd, dvd, αυτοκόλλητων, παρουσίαση OLPC-XO και πολλή κουβέντα.