Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Σύλληψη για παράνομη υλοτομία στη Μικρολίμνη

Χθες (05-11-2013) τις μεσημβρινές ώρες σε δασική περιοχή στη Μικρολίμνη Φλώρινας, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πρεσπών Φλώρινας συνέλαβαν

Στο λαό η επιλογή του εκλογικού συστήματος

Το  τελευταίο  διάστημα  πολλά  λέγονται  και  γράφονται  για  το  νέο  εκλογικό  σύστημα  εκλογής  δημάρχων  και  δημοτικών  συμβούλων.  Βεβαίως  θετικά  και  αρνητικά!  Τα  κόμματα  εκφράζονται  με  βάση  το  δικό  τους  «κομματικό»    συμφέρον  κάτι  που  φυσικά  δεν  θα  έπρεπε  να  ενδιαφέρει  τους 

Σοβαρές οι ελλείψεις στο Νοσοκομείο Φλώρινας (video)

Συνέντευξη τύπου για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο Φλώρινας παραχώρησαν ο πρόεδρος Κοσμάς Μαραντίδης και ο γραμματέας της Νοσοκομειακής Επιτροπής Γιάννης Κοσκοσάς.

Να υπάρξει νομοθετική ρύθμιση για να καταστεί αυτοδύναμο το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας

Νομοθετική ρύθμιση, ώστε  να καταστεί αυτοδύναμο το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας ζητούν με ερώτησή τους προς τον Υπουργό Παιδείας ο βουλευτής Φλώρινας Θανάσης Γερμανίδης και άλλοι 7 βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Ακολουθεί το κείμενο της ερώτησης

Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας: SOS !!!!

Είναι σε όλους τους συμπολίτες και τις συμπολίτισσές μας γνωστός ο πολιτισμικός, οικονομικός και μορφωτικός ρόλος τον οποίο επιτελεί άχρι τούδε το Πανεπιστήμιο στην πόλη μας, ενώ όλοι συμφωνούμε ότι η κυοφορούμενη κατάργηση τμημάτων του, οι τεκταινόμενες συγχωνεύσεις που πρόκειται να αποτελέσουν μέρος της Αθηνάς 2, ή οι συρρικνώσεις των Παιδαγωγικών Τμημάτων εν γένει, μέσα από τη δημιουργία 5ης παιδαγωγικής

Απόφαση του ΔΣ του ΕΣΔΕΠ του ΠΔΜ

Το ΔΣ ΕΣΔΕΠ Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας συνεδρίασε τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013 με θέμα τη σίτιση των φοιτητών, το μέλλον των Παιδαγωγικών Τμημάτων και του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας. Λαμβάνοντας υπόψη τις δράσεις των φοιτητών της Παιδαγωγικής Σχολής Φλώρινας που πραγματοποιούνται το τελευταίο δεκαπενθήμερο υπογραμμίζεται ότι:

Επίσκεψη του 3ου Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας στο Κ.Π.Ε. Βεύης- Μελίτης

Στις 01 Νοεμβρίου 2013 το Κ.Π.Ε. Βεύης- Μελίτης υποδέχθηκε τους εκπαιδευτικούς Τριανταφυλλίδη Λεωνίδα και Τσουρίλα Παρασκευή με τις Ε2 & ΣΤ2 τάξεις  του 3ου Δημοτικού  Σχολείου Φλώρινας.
Εκπαιδευτικοί και μαθητές παρακολούθησαν το πρόγραμμα του

Μηνιαίος απολογισμός στα θέματα οδικής ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας

Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, δημοσιεύει συνολικά στοιχεία που αφορούν τα θέματα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης για τον μήνα Οκτώβριο του 2013, στην εδαφική αρμοδιότητα των Αστυνομικών Διευθύνσεων Γρεβενών, Καστοριάς, Κοζάνης και Φλώρινας. Η δημοσίευση των μηνιαίων στοιχείων συνοδεύεται με αριθμητικά στοιχεία του αντίστοιχου περσινού μήνα.

6ο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Παίδων - Κορασίδων Κεντροδυτικής Μακεδονίας 2013 – 2η Αγωνιστική

Την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013 διεξήχθη η 2η αγωνιστική του 6ου Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Παίδων-Κορασίδων Κ.Δ. Μακεδονίας 2013. Μετά τις άνετες και αναμενόμενες νίκες των ομάδων μας επί του Αριστοτέλη και της Κατερίνης η βαθμολογία διαμορφώνεται ως εξής:

"Αμύντας" Αμυνταίου – Official Fan Club

Το Σάββατο, 6 Νοεμβρίου 2013, η γυναικεία ομάδα του Ε.Σ. "Αμύντας" Αμυνταίου αγωνίζεται, στα πλαίσια του πρωταθλήματος της Α1, στην Πάτρα έναντι της Α.Σ.Ε. ΟΡΜΗ ΛΟΥΞ.
Η αποστολή θα αποχωρήσει από το

Γενική απεργία 6 Νοέμβρη