Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

Όχι πάλι τέτοια Θεοφάνεια


Θεοφάνεια χθες και για μια ακόμη φορά πλήθος πιστών, κάτοικοι και μη της Φλώρινας γίναμε μάρτυρες ενός αντιαισθητικού θεάματος που δυστυχώς μας έχει γίνει συνήθεια εδώ και χρόνια. Αναφέρομαι, στα όσα διαδραματίστηκαν για άλλη μια χρονιά στον Αγιασμό των Υδάτων στον Μητροπολιτικό μας Ναό. 

Έρευνα: Προφίλ & Προσόντα υποψήφιου Δήμαρχου Φλώρινας.

-Η έρευνα ταράσσει τα λιμνάζοντα νερά  και αμφισβητεί εκ θεμελίων το μοντέλο των υποψηφίων με κομματική ταυτότητα, κυρίως όμως με πολυετή θητεία στα κοινά!
Πεδίο μεγάλων ανατροπών - μεταβολών που είναι σε θέση να επηρεάσει τον κεντρικό άξονα των μέχρι τώρα δεδομένων είναι το γεγονός ότι  οι πολίτες επιθυμούν νέα πρόσωπα με επαγγελματική καταξίωση, αλλά μεγαλύτερο προσόν για τους υποψηφίους Δημάρχους  θεωρείται η

Φωτογραφικός Χειμώνας 2013 – 2014

Την Παρασκευή  3 Ιανουαρίου, το Σάββατο 4  και την Κυριακή 5 Ιανουαρίου η φωτογραφική ομάδα "ΡΟΕΣ" της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας πραγματοποίησε  με επιτυχία  τριήμερο  φωτογραφικών  σεμιναρίων με τα παρακάτω  θέματα:

Σύλληψη φυγόποινου στην Κρυσταλλοπηγή

Τις μεσημβρινές ώρες της Κυριακής στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Κρυσταλλοπηγής συνέλαβαν

Νέα τμήματα από τον Ε.Σ. Αμύντας

Θεοφάνεια στην Αχλάδα