Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Δ.Ηλιάδης απαντάει σε δημοσίευμα


Ενημέρωση – απάντηση για το έργο «Κατασκευή δύο βρυσών στο Τ.Δ. Αετού»
Με αφορμή σχετικά δημοσιεύματα, παραθέτουμε αναλυτικό ιστορικό του έργου του θέματος, καθώς κα τις απόψεις της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας:

Στ.Παπαναστασίου: Η τηλεθέρμανση έχει γονείς! (video)


Καταπέλτης υπήρξε ο Στέφανος Παπαναστασίου εναντίον του Ι.Βοσκόπουλου κατά τη χθεσινή συνέντευξη τύπου. Με τη  φράση: "η τηλεθέρμανση έχει γονείς!", ο πρώην Δήμαρχος διεκδικεί την πατρότητα του έργου για το οποίο εργάστηκε  μαζί με τη Δ.Ε.Υ.Α.Φ και την ΑΝ.ΚΟ για περισσότερα από 5 χρόνια. Αφού χαρακτήρισε «μίζερη και μικρόνοη» την τακτική του Ι.Βοσκόπουλου στην προσπάθεια απαξίωσης του έργου της προηγούμενης 8ετίας, υπογράμμισε ότι ο Δήμος έχει συνέχεια και αναφέρθηκε αναλυτικά σε όλα τα μεγάλα έργα που ολοκλήρωσε ή άφησε σε επίπεδο ώριμων μελετών και έτοιμα προς υλοποίηση. Στα παρακάτω video παρακολουθείστε τα πλέον χαρακτηριστικά αποσπάσματα της συνέντευξης. 

Κλείνει οριστικά η Δ.Ο.Υ. Αμυνταίου


Την αναστολή λειτουργίας για 49 Δ.Ο.Υ. από την 1η Οκτωβρίου και τη μεταφορά των αρμοδιοτήτων τους σε άλλες ΔΟΥ, προβλέπει απόφαση του υπουργείου Οικονομικών που δημοσιοποιήθηκε την Πέμπτη, ανάμεσα στις οποίες και η Δ.Ο.Υ. Αμυνταίου.
Οι ΔΟΥ στις οποίες μεταφέρονται οι 

Θέλει δουλειά πολλή…


Για να ελπίζουμε σε κάτι πρέπει ν’ αλλάξουνε πολλά. Για να συμβεί όμως αυτό πρέπει πρώτα απ’ όλα να αισθανόμαστε ασφαλείς και αισιόδοξοι.
Αυτά που συμβαίνουν γύρω μας και αυτά που πληροφορούμαστε από τα μέσα επικοινωνίας είναι αρκετά για να μας δημιουργήσουν πανικό.
Για να είναι κάποιος αισιόδοξος πρέπει για 

Έκθεση ζωγραφικής Πρωτότυπων Εικόνων και λοιπών Συναφών Θεμάτων του Γ.Χατζή


Ο ΦΣΦ "Ο Αριστοτέλης" με ιδιαίτερη χαρά και τιμή παρουσιάζει στην φιλόξενη αίθουσα της Πινακοθήκης Φλωρινιωτών Ζωγράφων του συλλόγου την ατομική έκθεση ζωγραφικής "Πρωτότυπων Εικόνων και λοιπών Συναφών Θεμάτων του Γιώργου Χατζή. Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου και ώρα 7,30 μ.μ.
Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι 

Παράταση προθεσμίας για τη "Δημιουργική γραφή"


Λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων στους χώρους των Πανεπιστημίων, το ΠΜΣ «Δημιουργική γραφή» παρατείνει την προθεσμία κατάθεσης φακέλου υποψηφιότητας για τις εισαγωγικές 

Γενική Συνέλευση του Οργανισμού των "Πρεσπείων"


Το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου στις 11.30 π.μ θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση των μελών του «Οργανισμού Πολιτιστικών Εκδηλώσεων Πρεσπών -  Φλώρινας» στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Φλώρινας (Νέο Πάρκο). 

Το ΕΚΦ καλεί σε κινητοποιήσεις


Χθες το απόγευμα στην αίθουσα του εργατικού κέντρου, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη των πρωτοβάθμιων συνδικαλιστικών οργανώσεων,, του εργατικού κέντρου Φλώρινας και του νομαρχιακού τμήματος της ΑΔΕΔΥ με θέμα:
«Τα προβλήματα που απασχολούν όλους τους εργαζόμενους του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα από τα μέτρα που επιβάλλει το ΔΝΤ, η ΕΕ και η Ευρωπαϊκή Τράπεζα»
Οι οργανώσεις αποφάσισαν να δημιουργηθεί μια