Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

Η Αριστερή οπτική του ασφαλιστικού συστήματος

Του Μιχάλη Ραμπίδη
(Σε 7 παραγράφους για την επικείμενη  Ασφαλιστική ισοπέδωση- μεταρρύθμιση)
1 - Η 12μελής επιτροπή «σοφών» που όρισε η κυβέρνηση μέσω του αρμόδιου Υπ. Κ Κατρούγκαλου εντέλλεται αρχές Οκτωβρίου να παραδώσει το (προσυμφωνημένο)  πόρισμα, η εφαρμογή του οποίου θα γίνει στις 15 Οκτωβρίου 2015.

Η βόλτα της εντολής από το Μεΐμαράκη

Του Γιάννη Σταύρου Αποστολίδη,
 μέλους της ΝΕ Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ

Παρέδωσε πριν από λίγη ώρα την εντολή ο Πρόεδρος της ΝΔ κ. Μεϊμαράκης. 
Θα πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι ορθά ο πρόεδρος της ΝΔ αποφάσισε να πάρει την εντολή και να την κρατήσει.

Γενική Συνέλευση του Συλλόγου ΑμεΑ Φλώρινας

Σύμφωνα με το καταστατικό του Συλλόγου, καλούνται τα μέλη του συλλόγου σε 2η γενική συνέλευση,  λόγω μη απαρτίας της πρώτης γενικής συνέλευσης, την Τετάρτη 26/8/2015 και ώρα 5.30μμ στα γραφεία του Συλλόγου με θέματα: 

«Τα ίχνη της μνήμης»

Η θεατρική ομάδα ΟΧΛΗΡΟΙ Κοζάνης, σε συνδιοργάνωση με τον Φ.Σ.Φ. «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», τη Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας, το 3ικαστικό 3ργαστήρι Ζωγραφικής του ΤΕΕΤΦ Φλώρινας και υπό την αιγίδα του Δήμου Φλώρινας  σας προσκαλούν στην performance «ΤΑ ΙΧΝΗ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ» την Τρίτη 25 Αυγούστου, στις 9μ.μ. στο υπαίθριο θέατρο του Αριστοτέλη στη Φλώρινα.
Τα «ΙΧΝΗ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ» είναι μια

4ο ποδηλατικό festival δεξιοτεχνίας από τον ΑΟΦ


Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ σε συνεργασία με  τον ΔΗΜΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ στα πλαίσια των Πολιτιστικών εκδηλώσεων ‘ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2015’ διοργανώνει:

9ο Καλοκαιρινό Κάμπ Ξιφασκίας Πρεσπών

Παρά τις δύσκολους καιρούς, ο Όμιλος Ξιφασκίας Φλώρινας οργανώνει για 9η συνεχή χρονιά το Καλοκαιρινό Κάμπ Ξιφασκίας με την συμμετοχή 70 ξιφομάχων από Ελλάδα (Κρήτη – Αθήνα – Θεσσαλονίκη – Κέρκυρα – Καστοριά – Φλώρινα), Κύπρο και Ρουμανία. Ιδιαίτερη Τιμή αποτελεί η παρουσία των Εθνικών Ομάδων

Σήμερα η πρώτη του Αριστέα Φιλώτα

Ο Αθλητικός σύλλογος ''ΑΡΙΣΤΕΑΣ ΦΙΛΩΤA'' ανακοινώνει την Τρίτη 25 Αυγούστου την έναρξη προετοιμασίας του Γυναικείου τμήματος και τη Δευτέρα 31 Αυγούστου την έναρξη λειτουργίας των τμημάτων υποδομών σε Αμύνταιο και Φιλώτα.
Στην έναρξη των τμημάτων θα

«ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ»: Το νέο έργο είναι παλιό και έχει τίτλο «ΣΥΡΙΖΑ νούμερο 2»

Το γνωστό έργο που είδαμε να παίζεται από το 2012 μέχρι το 2014 με πρωταγωνιστή τον ΣΥΡΙΖΑ βλέπουμε σε επανάληψη με τη νεότευκτη «Λαϊκή Ενότητα» του Π. Λαφαζάνη. Η, - μ' αυτήν την επωνυμία, - κοινοβουλευτική ομάδα που ενέσκηψε την Παρασκευή, έπειτα από ανεξαρτητοποίηση 25 βουλευτών του

O «Αριστοτέλης» ευχαριστεί

Το ΔΣ του ΦΣΦ «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», ευχαριστεί θερμά την κα Αικατερίνη Αγακίδου - Φατσέα, για τη δωρεά