Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

Συλλαλητήριο 6/9/2014 στη Θεσσαλονίκη

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας καλεί όλους τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους και τους ανέργους στo μεγάλο εργατικό και κοινωνικό συλλαλητήριο το ΣΑΒΒΑΤΟ 6 Σεπτέμβρη στις 18:00 στο Άγαλμα του Βενιζέλου, στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ και στην πορεία διαμαρτυρίας που θ’ ακολουθήσει.
Η Κυβέρνηση σε ρόλο καταστροφέα συνεχίζει την αντεργατική πολιτική της ψηφίζοντας νόμους και επιβάλλοντας μέτρα που δίνουν τη χαριστική βολή σε κοινωνία και οικονομία καταργώντας κάθε παροχή κοινωνικής

Συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στη ΔΕΘ

ΕΝΑΣ ΔΡΟΜΟΣ ΜΕΝΕΙ: ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ- ΛΑΪΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ. ΟΡΓΑΝΩΣΗ – ΑΓΩΝΑΣ – ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ.
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ Π.Α.ΜΕ., ΣΤΗ ΔΕΘ.
ΣΑΒΒΑΤΟ 6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2014, 6 μ.μ. ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ
Εργαζόμενοι.Άνεργοι.Συνταξιούχοι.Αυτοαπασχολούμενοι.Αγρότες.Γυναίκες.Νέοι.

Ξεκίνημα επιτυχίας για τους μικρούς αθλητές της ΓΕΦ Στίβου

Το Σάββατο στις 30/08/2014 διεξήχθη το διασυλλογικό πρωτάθλημα σύνθετων παμπαίδων παγκορασίδων β΄ στο Άργος Ορεστικό. Οι μικροί αθλητές του στίβου έβαλαν όλες τις δυνάμεις τους και κατάφεραν να φέρουν την ομάδα τις Φλώρινας στις πρώτες θέσεις.

Προπονήσεις στην Ακαδημία Kαλαθοσφαίρισης του Π.Μ.Α.Σ. «Αμύντας» Σκοπιάς

Το τμήμα καλαθοσφαίρισης του Πολιτιστικού Μορφωτικού Αθλητικού Συλλόγου Σκοπιάς " Αμύντας" ανακοινώνει την έναρξη των προπονήσεων της ακαδημίας καλαθοσφαίρισης για αγόρια και κορίτσια ηλικίας 7 έως 14 χρονών για την προπονητική περίοδο 2014 - 2015.

Μαζική συμμετοχή του ΠΑΜΕ και των δυνάμεων της Λαϊκής Συμμαχίας στο πανφλωρινιώτικο συλλαλητήριο για την υπεράσπιση της δημόσιας υγείας και ενάντια στην υποβάθμιση του νοσοκομείου Φλώρινας

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε στην Φλώρινα συλλαλητήριο φορέων και συνδικάτων ενάντια στην συνεχή υποβάθμιση του Νοσοκομείου Φλώρινας και γενικά της παρεχόμενης δημόσιας υγείας.
Το μαζικότερο μπλοκ της συγκέντρωσης ήταν αυτό των

Συνάντηση Θ.Καρυπίδη με το Γενικό Γραμματέα της Περιφερειακής Ένωσης Διακινητών Φρούτων και Λαχανικών

Τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρο Καρυπίδη, επισκέφθηκε την Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014, ο Γενικός Γραμματέας της Περιφερειακής Ένωσης Διακινητών Φρούτων και Λαχανικών (AREFEL) Ζαν Ντάσκ.
Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο

Εσπερινό Επαγγελματικό Λύκειο Φλώρινας: 4 τομείς - 13 ειδικότητες

Ανακοίνωση σχετικά με τις εγγραφές στο 1ο ΕΠΑ.Λ Αμυνταίου

Σας ενημερώνουμε ότι οι εγγραφές του 1ου ΕΠΑ.Λ Αμυνταίου θα διεξαχθούν από 01/09/2014 μέχρι τις 10/09/2014 και ώρες 08:30 – 14:00.
Στην Α’ τάξη λειτουργούν οι παρακάτω ομάδες προσανατολισμού:

Συνεχίζεται η διανομή ροδάκινων στους πολύτεκνους

Ο Σύλλογος Πολυτέκνων Ν. Φλώρινας θα συνεχίσει την διανομή ροδάκινων το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου από τα ψυγεία της Ένωσης,  τις ώρες 9:00 εώς 13:30.
Δικαιούχοι όλοι οι πολύτεκνοι,