Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

TEET Φλώρινας Φύση & Τέχνη - Μύθοι και Νύμφες

Από τον Αλέξανδρο Άσπρο παρουσίαση για την πτυχιακή εργασία της Ρασάικου Δήμητρας ''ΜΥΘΟΙ ΚΑΙ ΝΥΜΦΕΣ '' που θα πραγματοποιηθεί 27 Ιουνίου - 1 Ιουλίου 2016 , σε παραποτάμια  περιοχή στον Αγιο Νικόλαο στην πόλη της Φλώρινας.Οι Νύμφες θα παρουσιαστούν στο  μονοπάτι που οδηγεί στο ποτάμι.
Η Ρασάικου Δήμητρα ασχολείται με την απεικόνιση ενός μυθικού κόσμου. Ο λόγος της

Η γιορτή λήξης των τμημάτων Latin του «Αριστοτέλη»

Tο Τμήμα LATIN του Φ.Σ.Φ. «Ο Αριστοτέλης» σας προσκαλεί στην γιορτή λήξης των τμημάτων του, την Τετάρτη 22 Ιουνίου στις 8.30 μ.μ. Κάτω από τον καλοκαιρινό ουρανό και δίπλα

Συμφωνήθηκε η διαδικασία προώθησης του Σχεδίου Προεδρικού Διατάγματος (Π.Δ.) για τη μετεγκατάσταση της Ακρινής και των Αναργύρων

Σε συνάντηση εργασίας που έγινε στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας (ΥΠΕΝ), στις 15/06/2016, συζητήθηκε το θέμα και η ακολουθητέα διαδικασία για την ολοκλήρωση του Προεδρικού Διατάγματος (Π.Δ.) μετεγκατάστασης των οικισμών Ακρινής Δήμου Κοζάνης και Αναργύρων Δήμου Αμυνταίου.

Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών – Επιστήμες της Αγωγής: Εκπαίδευση στη Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού

Το  Τμήμα  Νηπιαγωγών  της  Παιδαγωγικής  Σχολής  Φλώρινας  του  Πανεπιστημίου  Δυτικής  Μακεδονίας,  οργανώνει  και  λειτουργεί  για  το ακαδημαϊκό έτος 2016‐2017 Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο: «Επιστήμες  της  Αγωγής:  Εκπαίδευση  στη  Διαχείριση  Ανθρώπινου  Δυναμικού» (Υ.Α. αρ. 3910 ΦΕΚ 1578/03‐06‐2016 τ. Β΄) 
Για περισότερες πληροφορίες στο

Μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών στο ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας - Φλώρινα

H Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας στη Φλώρινα, σας ενημερώνει ότι την ακαδημαϊκή χρονιά 2016-2017 στις εγκαταστάσεις της Σχολής θα λειτουργήσουν τα εξής μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών

Αιμοδοσία από την Αρχιερατική Επιτροπεία Αμυνταίου

Σας ανακοινώνουμε ότι την Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016 από 9:00 π.μ. έως 1:30 μ.μ θα παρευρίσκεται  στο Κέντρο Υγείας Αμυνταίου Συνεργείο Αιμοληψίας του Κρατικού Νοσοκομείου Φλωρίνης για όσους επιθυμούν να δώσουν αίμα. Ως γνωστόν εδώ και χρόνια η Εκκλησία Αμυνταίου διατηρεί Τράπεζα Αίματος, που ενισχύεται από εθελοντές αιμοδότες της πόλεως και των περιχώρων και εξυπηρετεί τις προκύπτουσες ανάγκες της περιοχής.
Σας ενημερώνουμε επίσης ότι η Αιμοδοσία της

Εξιχνιάστηκαν τέσσερις περιπτώσεις κλοπών στην Φλώρινα

Σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία σε βάρος τεσσάρων ατόμων
Εξιχνιάστηκαν, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας, τέσσερις (4) κλοπές που διαπράχθηκαν σε βάρος τεσσάρων ημεδαπών τον Οκτώβριο του 2015 και το διάστημα Μαΐου-Ιούνιου του 2016, στην Φλώρινα.
Συγκεκριμένα, σχηματίσθηκε ποινική

Εκλογές στο ΣΟΧ Φλώρινας

Ο Σύλλογος Ορειβασίας και Χιονοδρομίας Φλώρινας προσκαλεί τα μέλη του, σε εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016 και ώρα 7 μμ  (19:00) στα γραφεία του Συλλόγου οδός Π. Μελά 9, Φλώρινα. 
Θα πραγματοποιηθεί απολογισμός των δράσεων και των πεπραγμένων του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου, εκλογές Εξελεγκτικής Επιτροπής και εκλογές νέου Διοικητικού Συμβουλίου. 
Υποψηφιότητες θα γίνονται δεκτές μέχρι

Πρόσκληση μελών Νομαρχιακής Συνέλευσης Ν.Δ. Φλώρινας

Καλούνται τα μέλη της Νομαρχιακής Συνέλευσης (ΝΟΣ) της Νέας Δημοκρατίας Φλώρινας σε εκδήλωση - συζήτηση η οποία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Φλώρινας την Κυριακή 26 Ιουνίου 2016 και ώρα 19.30΄.
Στην εκδήλωση θα συζητηθούν τα παρακάτω θέματα: