Τρίτη 19 Μαΐου 2015

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των 8μηνων στο ΛΚΔΜ

Το ΕΚΦ σας γνωρίζει ότι ανακοινώθηκαν από τη ΔΕΗ τα αποτελέσματα τον 8μήνων για τις 45 θέσεις στο ΛΚΔΜ

Διάλεξη του Βασίλη Κίτσου στο ΤΕΕΤ Φλώρινας

Διάλεξη του συνθέτη, μουσικολόγου και πιανίστα  Βασίλη Κίτσου, στο Τμήμα Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών Φλώρινας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας με θέμα:

Κόσμων διασταύρωσις: Δημιουργικό εικαστικό σώμα εξ αφορμής του εορτασμού των πολιούχων του Αμυνταίου, Κωσταντίνου και Ελένης

Κόσμων διασταύρωσις· η εικαστική έκθεση που θα λάβει χώρα από την Τετάρτη, 20 Μαΐου στις 21:30 μέχρι και το βράδυ της 24ης Μαΐου στο παλαιό δημοτικό σχολείο Αμυνταίου.    
Η εικόνα δυο μετωπικών  ολόσωμων  πορτραίτων, εκατέρωθεν συμμετρικά ενός λεπτότατου ξύλινου σταυρού. Πρόκειται για την άγια Ελένη μητέρα  και τον άγιο γιο της Κωνσταντίνο τον Μέγα. 
Εξετάζοντας τις σχέσεις που προκύπτουν από το δίπολο Μέγας Κωνσταντίνος και Αγία Ελένη, με

Ορκωμοσία πτυχιούχων του τμήματος Τεχνολόγων Γεωπόνων

Η Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας Φλώρινας, σας προσκαλεί στην ορκωμοσία των πτυχιούχων του τμήματος Τεχνολόγων Γεωπόνων, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 21 Μαΐου 2015 και ώρα 12:00μ στο αμφιθέατρο της Σχολής. 
Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του  ο πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων,

1ο Ενωσιακό Πρωτάθλημα Τένις Ανδρών Κεντροδυτικής Μακεδονίας στη Φλώρινα

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στην Φλώρινα το 1ο Ενωσιακό Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης ανδρών Κεντροδυτικής Μακεδονίας. Το πρωτάθλημα που κράτησε συνολικά τρείς μέρες διοργάνωσε η Ομάδα Αντισφαίρισης της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας. Στους αγώνες πήραν μέρος αθλητές

1η αγωνιστική 8ου τουρνουά ποδοσφαίρου αστυνομικών

Την προγραμματική σύμβαση για την Πανεπιστημιούπολη υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Θεόδωρος Καρυπίδης

Στην υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας και Πανεπιστημίου για το έργο της Πανεπιστημιούπολης προχώρησε τη Δευτέρα 18 Μαΐου 2015 ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης.
“Το όραμα του Πανεπιστημίου γίνεται πραγματικότητα, καθώς πρόκειται για

Άνοιξη είναι…

Μέσα σε όμορφο και μελωδικό κλίμα πραγματοποίησε την εκδήλωση «Άνοιξη είναι…» το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Φλώρινας με το Παράρτημα Αμυνταίου του Ωδείου Φλώρινας την Πέμπτη 14 Μαΐου στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αμυνταίου.
Οι καθηγητές του Ωδείου Γιάννης Παυλίδης, Νίκος Γεωργίου, Γιούλια Κωτοπούλου και οι μαθήτριες Ελένη Βαλιάγα και Στέλλα Ακριτίδου

Έκτακτη συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας με θέμα την άνοδο της στάθμης Λίμνης Βεγορίτιδας

Έκτακτη συνεδρίαση του Οργάνου Πολιτικής Προστασίας σχετικά με την άνοδο της στάθμης της λίμνης Βεγορίτιδας πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 15 Μαΐου στα γραφεία της Π.Ε. Φλώρινας. Στη συνεδρίαση

Διήμερη εκδρομή του Συλλόγου Θεσσαλών Φλώρινας σε Βόλο και Πήλιο

Ο Σύλλογος Θεσσαλών και Φίλων της Θεσσαλίας Νομού Φλώρινας διοργανώνει διήμερη εκδρομή στον Βόλο και Πήλιο, στις 27 και 28 Ιουνίου 2015.

Επιτυχημένο του τουρνουά της ακαδημίας SHOOTERS

Το Σαββατοκύριακο 16-17 Μαιου η Ακαδημία μπάσκετ SHOOTERS διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία τουρνουά αναπτυξιακών ηλικιών.
Διεξήχθησαν συνολικά οκτώ αγώνες αγοριών και κοριτσιών.
Περισσότεροι από 230 λιλιπούτειοι μπασκετμπολίστες

Επίσκεψη του νέου Δ.Σ. των υπαλλήλων της ΠΕ Φλώρινας στον Αντιπεριφερειάρχη

Την Τετάρτη 13 Μαϊου 2015 , το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου υπαλλήλων της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας , επισκέφτηκε τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Μπίρο , σε μια πρώτη συνάντηση γνωριμίας , με το νέο Δ.Σ.
Τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου αναφέρθηκαν σε μια σειρά θεμάτων

Σύλληψη 19χρονου για παράνομη εργασία σε περιοχή της Πρέσπας

Χθες (18-05-2015) τις πρώτες πρωινές ώρες από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πρεσπών Φλώρινας, συνελήφθη 19χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας για παράνομη εργασία. 
Συγκεκριμένα, ο 19χρονος κατελήφθη σε περιοχή των Πρεσπών να απασχολείται παράνομα ως

Ευχαριστήριο 2ου Γυμνασίου Φλώρινας

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος διδασκόντων του 2ου Γυμνασίου  Φλώρινας με αφορμή τη λήξη της σχολικής χρονιάς 2014-2015 επιθυμούν να εκφράσουν τις ευχαριστίες τους  στους: