Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017

Σεισμική δόνηση (ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ)

Σεισμική δόνηση έγινε στην περιοχή της Οχρίδας της πΓΔΜ, η οποία έγινε αισθητή και στη Φλώρινα. Ο σεισμός σημειώθηκε στις 14:18 και ήταν μεγέθους 4,9 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, με επίκεντρο 68,1 χλμ. Βορειοδυτικά της Φλώρινας και εστιακό βάθος 10 χιλιόμετρα. Δείτε το επίκεντρο του σεισμού:

Αυτές είναι οι προς πώληση μονάδες της ΔΕΗ

Τέσσερις είναι οι επικρατέστερες προς πώληση λιγνιτικες μονάδες της ΔΕΗ σύμφωνα με τους έως τώρα σχεδιασμούς των αρμοδίων.
Πηγές αναφέρουν στο Euro2day.gr ότι υπουργείο ΠΕΝ, ΡΑΕ και ΔEΗ φέρονται να καταλήγουν στις

Ο ΣΥΡΙΖΑ στην Κυβέρνηση η ΑΚΡΟδεξιά στην ΕΞΟΥΣΙΑ!

Αυτές τις μέρες μια αλλόκοτη είδηση κατέκλυσε την επικαιρότητα. Με παρέμβασή της η Ιερά Σύνοδος «έκοψε» από τη διδασκαλία των θρησκευτικών τραγούδια του Ν. Άσιμου, του Δ. Σαββόπολου και άλλων καλλιτεχνών. Επικίνδυνες πρακτικές ΘΕΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΙΡΑΝ καθιερώνονται

Γνωριμία με το Άθλημα της Τοξοβολίας

Ο Απόλλων Καλαμαριάς νικητής στο τουρνουά Beach Handball 2017 στη Λίμνη Βεγορίτιδα

Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (2/7) με οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία το τουρνουά beach handball vegoritis 2017, το οποίο φιλοξενήθηκε το τριήμερο 30/6-2/7 στις εγκαταστάσεις του beach bar Ammos των αδερφών Ναουμίδη, στον Άγιο Παντελεήμονα του Δήμου Αμυνταίου.

Καλοκαίρι και Τροφοδηλητηριάσεις

Κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών, κυρίως λόγω της αύξησης της θερμοκρασίας, που βοηθά τη γρήγορη αλλοίωση των τροφίμων, υπάρχει κίνδυνος εκδήλωσης ασθενειών, από τροφοδηλητηριάσεις. Οι

Το όνομα μου είναι Ελλάδα

-Μην είναι η χώρα μου
όλα τα λιμάνια
η θάλασσα
οι λίμνες
τα ακρογιάλια
τα αεροδρόμια
ο ουρανός
η ενέργεια
ο ήλιος
η γη η ευλογημένη
…αυτά που πήρανε οι ξένοι!

Απολογισμός πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής Αμυνταίου


Σας προσκαλούμε να έρθετε στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αμυνταίου στις 03 Ιουλίου 2017 ημέρα Δευτέρα  και ώρα  19:30  σε ειδική συνεδρίαση σύμφωνα με το άρθρο 217 του Ν.3463/2006 του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου  με θέμα  ημερήσιας διάταξης: