Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

ΔΕΗ: Οι δεσμεύσεις της CMEC για την κατασκευή της νέας μονάδας στη Φλώρινα

Η συνεργασία της ΔΕΗ με την κινεζική CMEC προχωρά στο επόμενο στάδιο, σε συνέχεια της υπογραφής του Μνημονίου Συνεργασίας (MoU) μεταξύ των δύο εταιριών.
Κύκλοι προσκείμενοι στη διοίκηση της ΔΕΗ σημειώνουν ότι εντός των

Ξαναρχίζουν οι κινηματογραφικές προβολές της Λέσχης Πολιτισμού

Ξαναρχίζουν οι κινηματογραφικές προβολές της Λέσχης Πολιτισμού με δύο ταινίες! Ξεκινάμε με την ταινία "ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΤΗN ΝΤΟΡΙ" για τους μικρούς μας φίλους και την περιπέτεια φαντασίας "ΟΜΑΔΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ".

Χάλκινο για τη Φωτιάδου στο Μέτσοβο

Μεγάλη διάκριση γνώρισε η Χρυσή Φωτιάδου  στο Μέτσοβο κατακτώντας την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των κορασίδων. Πολύ καλές εμφανίσεις και οχτάδα για τον Ιωσήφ Ελσάμι, Δέσποινα Άμπα, Σωτήρη Μούσια, Μίντση Ανδρέα.
Στο πανέμορφο Μέτσοβο

Γέμισε ΕΛΛΑΔΑ η Άγκυρα!!!

Σάρωσαν τα μετάλλια τα αδέρφια Αλέξανδρος και Φίλιππος Γκώγκος στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Ξίφους Μονομαχίας -17 το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Πρωτεύουσα της Τουρκίας, Άγκυρα!
Ο Φίλιππος αήττητος στον προκριματικό όμιλο (6 στα 6) και ο Αλέξανδρος με 5 νίκες στα 6 παιχνίδια πέρασαν από την αρχή ψηλά στην κατάταξη και μάλιστα ως φαβορί για το βάθρο. Πραγματικά, σχετικά εύκολα, μετά

Ολοκληρώθηκε το 7ο Τουρνουα Τένις στο TSOTAKIS PLACE

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 18 Αυτούστου το 7ο Τουρνουα  Τένις στο  TSOTAKIS PLACE .
Στον τελικό πήραν μέρος ο Παυλίδης Χρήστος και ο Ταλλιδης Γιώργος.
Επικράτησε και σήκωσε το κύπελλο με 2-0 (6-3,7-5) ο Χρήστος Παυλίδης.
Χορηγοί του Τουρνουά :

Εκδηλώσεις για τον εορτασμό της ημέρας μνήμης της γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας

Εκδηλώσεις για τον εορτασμό της ημέρας μνήμης της γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από το τουρκικό κράτος πραγματοποιήθηκαν στην πόλη της Φλώρινας την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου με μέριμνα της Π.Ε. Φλώρινας.
Ο εορτασμός αυτός έχει σκοπό να

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας

Σήμερα Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2016, στις 3 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Δήμου Περάσματος) συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας με θέματα ημερήσιας διάταξης: