Δευτέρα 2 Απριλίου 2018

Τι ισχύει για τις Αργίες του Πάσχα

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας ενημερώνει τους μισθωτούς του ιδιωτικού τομέα για την αμοιβή των αργιών του Πάσχα.

Διανομή προϊόντων από το Κοινωνικό Παντοπωλείο Αμυνταίου

Από το Δήμο Αμυνταίου ανακοινώνεται ότι, θα γίνει διανομή προϊόντων από το ισόγειο του δημαρχείου, στους ωφελούμενους του κοινωνικού παντοπωλείου, κατά τις ημέρες και ώρες:

Πασχαλινό ωράριο καταστημάτων από τον Εμπορικό Σύλλογο Αμυνταίου

Αδαμίδης: "Δεν πρόκειται να δώσουμε στους αγοραστές τα κλειδιά των μονάδων της ΔΕΗ"

Σκληρό ροκ "αλά Μικρή ΔΕΗ", προαναγγέλει ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ Γιώργος Αδαμίδης για την πώληση των λιγνιτικών μονάδων, τονίζοντας ότι δεν θα τελειώσει με την ψήφιση του σχετικού νόμου από τη Βουλή.

Σπάρτακος: Το Unfair και το Unfaithful ενός Προέδρου

Δεν υπάρχει πλέον καμία αμφιβολία ότι ο τρόπος λειτουργίας του Προέδρου της ΔΕΗ δεν ξεφεύγει διόλου από το καθιερωμένο πλέον πλαίσιο μέσα από το οποίο μπορεί και δίνει συνεχώς διαπίστευση, συνηγορώντας  στην υλοποίηση του καταστροφικού σεναρίου πώλησης της Επιχείρησης.
Είναι εμφανές ότι δεν δυσκολεύτηκε

«ΚΕΚΡΑΓΑΡΙΟΝ»: Το Πάσχα στην Παράδοση και στην Τέχνη

Στο πνεύμα των πασχαλινών ημερών πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή 1 Απριλίου στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου από το Σωματείο Παραδοσιακών Χορών "Λυγκηστές" εκδήλωση με τον τίτλο: «ΚΕΚΡΑΓΑΡΙΟΝ»Το Πάσχα στην Παράδοση και στην Τέχνη.

Σφοδρή σύγκρουση αυτοκινήτων έξω από το Lidl

ΑΣΕΠ 3Κ: Εκδόθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα ΔΕ και ΥΕ για τις μόνιμες θέσεις στους δήμους

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωρίζει ότι εκδόθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα (Πίνακες Διοριστέων/Προσληπτέων, Απορριπτέων και Κατάταξης) της Προκήρυξης ΑΣΕΠ  3Κ/2018

Η Μελίτη καμαρώνει για την ομάδα της - Πανάξιος πρωταθλητής ο Μελιτεύς

Ο Μελιτεύς Μελίτης έγραψε ιστορία.
Χθες μετά και τη νίκη του την τελευταία αγωνιστική επί του ΠΑΣ Φλώρινας με σκορ 3-0 είναι και επίσημα πρωταθλητής.
Ένας πανάξιος πρωταθλητής ΕΠΣ Φλώρινας, 2017 – 2018  κι ετοιμάζει το κοστούμι για τα σαλόνια της Γ’ εθνικής.

Ιδανικό φινάλε για τον Ερμή Αμυνταίου

Όπως ξεκίνησε το πρωτάθλημα, δηλαδή με νίκη, έτσι και το ολοκλήρωσε ο Ερμής Αμυνταίου ο οποίος στο φινάλε κέρδισε με 3-0 τον Εθνικό Φιλιππιάδας χρησιμοποιώντας και πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Φινάλε με νίκη για τις Παγκορασίδες του Αριστέα…υπό το βλέμμα του Κώστα Γκούντα

Με ιδανικό τρόπο ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο ηλικιακό πρωτάθλημα των Παγκορασίδων, η ομάδα του Αριστέα Φιλώτα Αμυνταίου, επικρατώντας το πρωί της Κυριακής (1/4) του Ήφαιστου Φλώρινας με 3-0 σετ.

"Χελιδονίσματα 2018" στο ΚΔΑΠ Πρεσπών

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου Πρεσπών, υποδέχεται την άνοιξη μαζί με τα παιδιά του

"Η κουτσή κιθάρα" στο Βαρικό

Πάσχα, η μεγαλύτερη γιορτή της χριστιανοσύνης!


Το όνομα «Πάσχα» δόθηκε το 325 μ.χ με απόφαση της Α’ Οικουμενικής συνόδου, ορίστηκε να γιορτάζεται την πρώτη Κυριακή μετά την πανσέληνο της εαρινής ισημερίας.
Το Χριστιανικό Πάσχα είναι η μεγαλύτερη γιορτή του Χριστιανισμού γιορτάζεται η ανάσταση του Ιησού Χριστού που έγινε το 33 μ.χ.

Επιστολή των Δημοτικών Παρατάξεων της Μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ Δ.Σ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ
Για άλλη μια φορά γίναμε μάρτυρες του αυταρχικού ύφους και της προχειρότητας που διέπει τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Πέτρο Σερίδη ακολουθώντας την ίδια πάντα αντίληψη με τον κο Δήμαρχο.

Προεγγραφές στο γενικό φροντιστήριο "Θεωρητικό"

Το "θεωρητικό" Φροντιστήριο ξεκινά και φέτος τη διαδικασία των Προεγγραφών.
Είναι μια διαδικασία που προσφέρει τη δυνατότητα σε όσους προεγγραφούν, κατά τους μήνες Απρίλιο και Μάιο, να έχουν σημαντική έκπτωση επί των μηνιαίων διδάκτρων (που αγγίζει το 30%) αλλά και στους μαθητές μας που θα τους προτείνουν, να έχουν κι αυτοί σημαντική μείωση στα μηνιαία δίδακτρα.
Στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που

Ευχαριστήριο του Λυκείου Ελληνίδων Φλώρινας

Με μεγάλη επιτυχία και εντυπωσιακή προσέλευση του κοινού, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Λυκείου των Ελληνίδων με θέμα «Τα Αυτοάνοσα νοσήματα στην καθημερινή μας ζωή» που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 1 Απριλίου στο ξενοδοχείο Λύγκος. Εμπεριστατωμένη και κατανοητή η