Δευτέρα 2 Απριλίου 2018

Φινάλε με νίκη για τις Παγκορασίδες του Αριστέα…υπό το βλέμμα του Κώστα Γκούντα

Με ιδανικό τρόπο ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο ηλικιακό πρωτάθλημα των Παγκορασίδων, η ομάδα του Αριστέα Φιλώτα Αμυνταίου, επικρατώντας το πρωί της Κυριακής (1/4) του Ήφαιστου Φλώρινας με 3-0 σετ.

Αυτή ήταν η 8η νίκη για την ομάδα του Αριστέα, που τερμάτισε στο μέσο της βαθμολογίας, επιτυγχάνοντας τη μεγαλύτερη συγκομιδή βαθμών στην ιστορία του. Μάλιστα την επιτυχημένη πορεία της ομάδας του Δήμου Αμυνταίου, πιστοποίησε η σημερινή παρουσία του ομοσπονδιακού προπονητή Παγκορασίδων, κ. Κώστα Γκούντα, στις κερκίδες του ΔΑΚ Αμυνταίου.  
Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Αριστέας είχε σε πολύ καλή μέρα όλες τις αθλήτριες του, οι οποίες τα πήγαν εξαιρετικά κυρίως στην επίθεση, δυσκολεύοντας από την αρχή της αναμέτρησης την υποδοχή του Ηφαίστου.
Στο πρώτο σετ, οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκόρ μέχρι το 10-10, ένα σερι 2-0 από πλευράς γηπεδούχων έφερε το σκόρ στο 12-10, οπότε και ξεκίνησε το επιθετικό τους κρεσέντο, φτάνοντας εύκολα στη κατάκτηση σετ με 25-18.
Στο δεύτερο σετ, οι παίκτριες του Ηφαίστου κρατήθηκαν κοντά στο σκόρ μέχρι το 14-13, όμως οι γηπεδούχες με δυνατά χτυπήματα τόσο από την επιθετική ζώνη, οσο και από τη θέση του σερβις, πίεσαν την υποδοχή των παικτριών του Ηφαίστου και πήραν βραχεία κεφαλή (18-15). Ούτε το τάιμ-άουτ που κάλεσε ο πάγκος των φιλοξενουμένων, μπόρεσε να ανακόψει τον ρυθμό του Αριστέα, που κέρδισε και το δεύτερο σετ με το ίδιο σκόρ 25-18.
Στο τελευταίο σετ και έχοντας το ψυχολογικό αβαντάζ, τα κορίτσια του Αριστέα μπήκαν φουριόζα στον αγωνιστικό χώρο, προηγήθηκαν με 3-0 και στη συνέχεια ανέβασαν τη διαφορά σε νταμπλ σκόρ 16-8. Οι παίκτριες της ομάδας της Φλώρινας στο καλύτερο τους χρονικό διάστημα του αγώνα έκαναν σερί 5-0 (16-13) και προσπάθησαν να ξαναμπούν στη διεκδίκηση της αναμέτρησης. Όμως ο Αριστέας έδειξε ανακλαστικά και με μικρά σερί, πήρε και το τρίτο σετ, επίσης με 25-18.
Διαιτητές: Νάνος- Καρανίκου
Σετ: 25-18, 25-18, 25-18
Αριστέας Φιλώτα Αμυνταίου (Βαρβάρα Νικηφόρου): Χαραλαμπίδου, Κιόσε, Μπαλι Φ., Κατσουπάκη Ε. , Κατσουπάκη Μ., Γιώβη , Καπετανάκη, Θεολογίδου, Μπάλι Μ.
Ήφαιστος Φλώρινας (Θωμάς Βελιάνης): Χαρίση, Ξανθοπούλου, Παυλίδου, Καμπανιτσάλη, Μπέλλη, Μαρκώτη, Λουκά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου