Δευτέρα 2 Απριλίου 2018

Η Μελίτη καμαρώνει για την ομάδα της - Πανάξιος πρωταθλητής ο Μελιτεύς

Ο Μελιτεύς Μελίτης έγραψε ιστορία.
Χθες μετά και τη νίκη του την τελευταία αγωνιστική επί του ΠΑΣ Φλώρινας με σκορ 3-0 είναι και επίσημα πρωταθλητής.
Ένας πανάξιος πρωταθλητής ΕΠΣ Φλώρινας, 2017 – 2018  κι ετοιμάζει το κοστούμι για τα σαλόνια της Γ’ εθνικής.

Ο Μελιτεύς με εξαιρετικές εμφανίσεις όλη τη χρονιά έδειξε ότι είναι ομάδα οικογένεια και το απόλυτο αφεντικό φέτος στη Φλώρινα.  Το 22 στα 22 , η καλύτερη επίθεση και η καλύτερη άμυνα είναι τρία στοιχεία που δείχνουν την αγωνιστική ανωτερότητα των παιδιών από τη Μελίτη που έκαναν υπερήφανους όλους τους φιλάθλους τους, οι οποίοι πανηγύρισαν με την καρδιά τους το πρωτάθλημα.
Στον χθεσινό μεγάλο παιχνίδι τιμώμενο πρόσωπο ήταν ο Φερνάντο Βαρέλα. Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον προπονητή της ομάδας Πέτρο Παπαδόπουλο και συμμετείχε κι αυτός στη χαρά της Μελίτης.
Οι ιθύνοντες της Μελίτης, στο ημίχρονο του παιχνιδιού έδωσαν για ενθύμιο μια φανέλα της ομάδας στον Φερνάντο Βαρέλα κι αυτός με τη σειρά του μοίρασε αυτόγραφα και φωτογραφήθηκε με μικρούς και μεγάλους που γέμισαν το γήπεδο.
Στο τέλος του παιχνιδιού ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ έδωσε το κύπελλο του πρωταθλητή (όχι το επίσημο) στον αρχηγό της ομάδας Ιορδάνη Ρωμαίο.
Το παρόν στο παιχνίδι έδωσαν  ο πρόεδρος της ΕΠΣ Φλώρινας κ.  Αντωνιάδης Κ.  και ο αντιπρόεδρος κύριος Μουρατίδης Ν.
Τα πανηγύρια καλά κρατούν στην Μελίτη
Για την ιστορία ο Μελιτεύς έφτασε στην 22η  νίκη του με σκορ 3-0 επί του ΠΑΣ Φλώρινας. Το σκορ άνοιξε ο Τασόπουλος στο 9'.
Το 2-0 έγινε στο 27' με κοντινό πλασέ του Γεωργόπουλου μετά από κάθετη μπαλιά του Σουσανίδη στον Γεωργιαδη που έβγαλε τη σέντρα στον σκόρερ και το τελικό 3-0 σημείωσε με σουτ βολίδα πάλι ο Γεωργόπουλος στο 58'.
Ευκαιρίες για τη Μελίτη είχαν οι Ρωμαίος (στο 8' και στο 21' απέκρουσε ο Μαυρομάτης), Γεωργόπουλος (στο 25' και στο 49') , ο Τασόπουλος (στο 23'),ο Παπαδόπουλος (στο 52' σουτ ,έσωσε ο Μαυρομάτης ) και ο Στάιος (στο 81').
Ο μαχητικός και νεανικός ΠΑΣ είχε δοκάρι στο 7' με τον Χριστάκη μετά από κόρνερ του Δόρη και μια καλή ευκαιρία με τον Παλικρούση στο 72' (απέκρουσε ο Μπερμπερίδης).
 Μελιτεύς Μελίτης (Παπαδόπουλος ):  Μπερμπερίδης, Σουσανίδης, Μουρουζίδης(61' Κυριακόπουλος), Σεκκουλίδης, Σοβισλής, Γεωργιάδης (75' Στάιος), Γιώσης, Τασόπουλος, Παπαδόπουλος (83' Τσίτσης),Γεωργόπουλος (70' Κυρκόπουλος), Ρωμαίος.
ΠΑΣ Φλώρινας (Βασιλείου):  Μαυρομάτης, Δάικος, Μπιτσάνης, Κεσίδης, Κωνσταντινίδης, Μαργαρίτης, Ποντίκης (53' Κοκαρόπουλος), Δόρης, Λεζάκης, Μήνος, Χριστάκης (66' Παλικρούσης).
Διαιτητής: Καλδάνης
Βοηθοί: Πάνου, Ευαγγέλου 
Πηγή: matiesstasport.blogspot.gr/

1 σχόλιο:

  1. Που κατάντησε η Φλώρινα. Που είναι τα χρόνια του Νικηφόρου και των μπέμπηδων του Βορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή