Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

Ξύπνησαν οι αρκούδες στο Καταφύγιο

Ανοίγει και πάλι το Σάββατο 5 Μαρτίου το Καταφύγιο της Καφέ Αρκούδας στο Νυμφαίο για τους επισκέπτες έπειτα από το κλείσιμό του για λίγες εβδομάδες λόγω του χειμέριου ύπνου. 
Οι αρκούδες του Καταφυγίου έχουν ξυπνήσει εδώ και αρκετές ημέρες και πλέον κυκλοφορούν έξω από τις

Steet Tennis στη Φλώρινα από την ομάδα της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας

Με αφορμή τον φετινό εορτασμό της παγκόσμιας ημέρας tennis στις 8 Μαρτίου 2016 και ύστερα από απόφαση του ΔΣ της Ένωσης Σωματείων Αντισφαίρισης Κεντροδυτικής Μακεδονίας θα διοργανωθεί στην πόλη της Φλώρινας Steet Tennis από το τμήμα αντισφαίρισης της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας . 
Η εκδήλωση θα γίνει το Σάββατο 05-03-2016

Αποκριάτικος Χορός του Συλλόγου Θεσσαλών Φλώρινας

O Σύλλογος Θεσσαλών και Φίλων της Θεσσαλίας του Νομού Φλώρινας σας προσκαλεί στον Ετήσιο Αποκριάτικο Χορό του, που θα πραγματοποιηθεί την Τσικνοπέμπτη, 3 Μαρτίου 2016 και ώρα 20:30 στην Αίθουσα Δεξιώσεων Ι & Ν Χρυσοχοΐδη. Την εκδήλωση θα πλαισιώσει η "Μπάντα της Φλώρινας των Αδερφών Βαλκάνη" με τον Δημήτρη Καρακώστα στο τραγούδι.Ο Σύλλογος Θεσσαλών σας υπόσχεται μία αξέχαστη

Δράσεις του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Φλώρινας στο πλαίσιο των δράσεών του και σε συνεργασία με την Διεύθυνση και τον Σύλλογο εκπαιδευτικών του 2ου Γυμνασίου Φλώρινας , πραγματοποίησε παρεμβάσεις σε 12 τμήματα της Α΄, Β΄ και Γ ΄τάξης . Συμμετείχαν περίπου

Σύσκεψη με ΑΝΚΟ για το Χιονοδρομικό Βίγλας - Πισοδερίου

 Σύσκεψη με στόχο την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση του Χιονοδρομικού Κέντρου Βίγλας – Πισοδερίου πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 1 Μαρτίου στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας.
 Στη σύσκεψη παραβρέθηκαν ο

Ερώτηση Κ.Σέλτσα σχετικά με τα ορυχεία της Αχλάδας

Χτες, κατά τη διάρκεια της Διαρκούς Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής, παρέστη ο πρόεδρος της ΔΕΗ κος Παναγιωτάκης. ο Βουλευτής Κ.Σέλτσας τον ρώτησε για το τι μέλλει γενέσθαι αναφορικά με τα ορυχεία της Αχλάδας, καθώς το ζήτημα αφορά αρκετούς συμπολίτες μας που εργάζονται εκεί.

Σύσκεψη για το προσφυγικό

 Σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας για το προσφυγικό ζήτημα πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 02 Μαρτίου στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας.
 Στη σύσκεψη παραβρέθηκαν ο

3η Εαρινή Βόλτα Φίλων Κλασικού Αυτοκινήτου Δυτικής Μακεδονίας

Οι Φίλοι Κλασσικού Αυτοκινήτου Δυτικής Μακεδονίας σας προσκαλούν στην πρώτη τους εκδήλωση για το έτος 2016 επ’ονόματι «3η Εαρινή Βόλτα» που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 6-Μαρτίου-2016.Αναλυτικά το πρόγραμμα της εκδήλωσης:

Παράταση ισχύος αδειών κατοχής συλλεκτικών όπλων και λοιπών αντικειμένων

Με Απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα, παρατείνεται μέχρι την 31.12.2016 η ισχύς των αδειών κατοχής συλλεκτικών όπλων και λοιπών αντικειμένων, που εκδόθηκαν πριν τη δημοσίευση της Απόφασης αυτής (ΦΕΚ Β’ 422 από 22.02.2016) και έχουν λήξει ή λήγουν μέχρι την

Τρισάγιο υπέρ πεσόντων Αστυνομικών

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ,
Τo A΄ Ψυχοσσάβατο κάθε έτους έχει καθιερωθεί από την Π.Ο.ΑΣ.Υ. ως ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ υπέρ των πεσόντων Αστυνομικών κατά την εκτέλεση του καθήκοντος.
Γι΄ αυτόν τον λόγο θα τελεστεί τρισάγιο στο Μνημείο πεσόντων Αστυνομικών