Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

Απάντηση Θ.Σουμπάση στις τελευταίες δηλώσεις Αναστασιάδη


Από το Θ.Σουμπάση λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω επιστολή, ως απάντηση στις τελευταίες δηλώσεις του Προέδρου της Μελίτης Π.Αναστασιάδη:  

Στο «κόκκινο» και πάλι η ατμοσφαιρική ρύπανση! (ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ)


Στο «κόκκινο» βρίσκεται για μια ακόμη φορά η ατμοσφαιρική ρύπανση στο ενεργειακό λεκανοπέδιο, σύμφωνα με τις σημερινές μετρήσεις Ποιότητας της Ατμόσφαιρας του Κέντρου Περιβάλλοντος Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Π.Αναστασιάδης: Να καταδικάσουμε τις ασκήσεις “πατριωτισμού”


Ο πρόεδρος της Μελίτης Παναγιώτης Αναστασιάδης με επιστολή του προς το δημοτικό συμβούλιο Φλώρινας στις 11 Αυγούστου, δίνει τη δική του απάντηση στο θόρυβο που έχει δημιουργηθεί σχετικά με τις δηλώσεις που έκανε σε εφημερίδα στων Σκοπίων. Η επιστολή έχει ως εξής:

"Καμπανάκι" για το σταθμό Μελίτης από το "Σπάρτακο"


Σε επιστολή του προς τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΔΕΗ, Αρθούρο Ζερβό, Σωματείο Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας «Σπάρτακος» εκφράζει την έντονη ανησυχία του για την ασφαλή τροφοδοσία του ΑΗΣ Μελίτης. Η επιστολή έχει ως εξής:  

Ο Δ.Αμυνταίου διαμαρτύρεται για το σχεδιαζόμενο κλείσιμο του υποκαταστήματος Ο.Τ.Ε.


Μετά από πληροφόρηση που έλαβε ο Δήμος Αμυνταίου για το σχεδιασμό της διοίκησης του Ο.Τ.Ε. για το κλείσιμο του υποκαταστήματος του Οργανισμού στο Αμύνταιο, το Δημοτικό Συμβούλιο έλαβε ομόφωνη απόφαση να εκφράσει την έντονη διαμαρτυρία του για το ενδεχόμενο αυτό, εκδίδοντας το ακόλουθο ψήφισμα διαμαρτυρίας:

Τιμήθηκαν οι πρώτοι οικιστές της Κρυσταλλοπηγής


Τους πρώτους οικιστές της Κρυσταλλοπηγής τίμησε ο Δήμος Πρεσπών την περασμένη Παρασκευή, διοργανώνοντας ένα αντάμωμα των Κρυσταλλοπηγιωτών και όλων των Πρεσπιωτών, που προσέλκυσε εκατοντάδες επισκεπτών.