Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018

Επιτυχόντες Μαθηματικού Διαγωνισμού "Κ.Καραθεοδωρή"

Το Παραρτήματα Ημαθίας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας ανακοινωσε τους επιτυχόντες του 10ου Ημαθιώτικου Μαθηματικού Διαγωνισμού «Κ. Καραθεοδωρή» για μαθητές της Α΄ Γυμνασίου, ο οποίος

Συνελήφθη 41χρονος Τούρκος για διευκόλυνση εξόδου σε μη νόμιμους αλλοδαπούς στο Τελωνείο Κρυσταλλοπηγής

Συνελήφθη σήμερα (02-03-2018) το πρωί στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής, 41χρονος υπήκοος Τουρκίας, για μεταφορά πέντε (5) ατόμων, εκ των οποίων τέσσερις (4) υπήκοοι Ιράν και ένας (1) υπήκοος Αφγανιστάν.

Προβολές Κινηματογραφικής Λέσχης Φλώρινας

Η ταινία που θα προβληθεί από τη Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας:

Μαζί τα Φάγαμε

Ο "Πινόκιο" στη Φλώρινα

Το ΜΙΚΡΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΑΡΙΣΑΣ πιστό στο ραντεβού με του μικρούς και μεγάλους φίλους του, συνεχίζει με σεβασμό και συνέπεια τις ποιοτικές παιδικές παραγωγές του και την φετινή θεατρική χρονιά. Έπειτα από την τεράστια επιτυχία που σημείωσαν σε όλη την Ελλάδα οι παιδικές παραστάσεις : Τα Καινούργια ρούχα του Βασιλιά , Οι Μύθοι του Αισώπου, Η Πεντάμορφη & το Τερας & Ο Λυκος & τα 3 γουρουνάκια έρχεται για 8η

Ο Γιώργος Γελαράκης Live στη Φλώρινα

Παρασκευή 2 Μαρτίου
Bridge music bar
Ώρα έναρξης: 22.00

Εκπαιδευτική Συνάντηση Αιγοπροβατοτροφίας

Έκανε την έκπληξη ο Αριστέας 3-2 τον Αριστοτέλη Φλώρινα

Ο Αριστέας Φιλώτα Αμυνταίου πήρε το Σάββατο (24/02) το τοπικό ντέρμπι με τον Αριστοτέλη Φλώρινας, τον οποίο νίκησε για δεύτερη φορά φέτος στο πρωτάθλημα Κορασίδων.

Ήττα με 3-0 σετ Από τον ΓΣ Γρεβενών για τον Αριστέα

Μετά το διπλό στην Πτολεμαΐδα δεν κατάφεραν να δώσουν συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα οι Παγκορασίδες του Αριστέα, οι οποίες το απόγευμα της Κυριακής (25/02) γνώρισαν εύκολα την ήττα από τον Γ.Σ. Γρεβενών με 3-0 σετ, για την 14η αγωνιστική του αντίστοιχου ηλικιακού πρωταθλήματος.