Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017

Από τον μαυροπίνακα του Cafe Roza

Απάντηση Μπίρου στις δηλώσεις Ζεμπελιάδου για Αγία Όλγα

Συνέντευξη τύπου σχετικά με τις δηλώσεις της επικεφαλής του συνδυασμού “Ελπίδα” κ. Γεωργίας Ζεμπελιάδου αναφορικά με το έργο της Αγίας Όλγας, παραχώρησε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας κ. Στέφανος Μπίρος, την Τρίτη 3 Οκτωβρίου, στα γραφεία της Π.Ε. Φλώρινας.
Μεταξύ άλλων, ο κ. Μπίρος δήλωσε τα εξής:

Παιδικό Τμήμα Θεατρικού Εργαστηρίου της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας

Τα μαθήματα του παιδικού τμήματος του θεατρικού εργαστηρίου της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας θα ξεκινήσουν αρχές Οκτωβρίου. Το τμήμα απευθύνεται σε παιδιά δημοτικού.

Αγιασμός στις Σάρισες

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 4/10/2017 στο 2ο Λύκειο Φλώρινας ο καθιερωμένος αγιασμός των ΣΑΡΙΣΩΝ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2017-2018. Παρόντες ήταν τα μέλη του Δ.Σ., προπονητές, αθλητές, γονείς και φίλοι. Την εκδήλωση τίμησε με την

Δωρεάν τένις για όλα τα παιδιά

Ελάτε να λάβετε μέρος στα δωρεάν μαθήματα που διοργανώνει η Ακαδημία Αντισφαίρισης της ΛΕΣΧΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Η ΟΛΜΕ για την Παγκόσμια Ημέρα των Εκπαιδευτικών

«Ο δάσκαλος όχι μόνο πρέπει να έχει γνώμη και πίστη για το έργο του, αλλά και υποχρέωση ιερή να τρέφει τη μέριμνα του μέλλοντος και να βοηθάει με όλη του τη δύναμη την καλυτέρευση του παρόντος»  (Δ. Γληνός)
Η παγκόσμια ημέρα των εκπαιδευτικών που καθιερώθηκε από

Ρύθμιση Οφειλών στον Δήμο Πρεσπών

Τη δυνατότητα να ρυθμίσουν τις οφειλές τους με ευνοϊκούς όρους παρέχει ο Δήμος Πρεσπών μετά από αίτηση που μπορεί να κατατεθεί μέχρι τις 30 Νοεμβρίου 2017.
Σύμφωνα με το άρθρο 53 του ν. 4483/2017, οι οφειλέτες που

Συγχαρητήρια προς τους επιτυχόντες στη Σχολή Καλών Τεχνών από τη Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας

Η εικαστικός Άννα Γαζέα και το Δ.Σ της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας δίνουν πολλά συγχαρητήρια στους μαθητές του εικαστικού εργαστηρίου για την επιτυχία τους στις εισαγωγικές εξετάσεις της Σχολής Καλών Τεχνών Φλώρινας και Ιωαννίνων.

Ευχαριστήριο των Σαρισών

Με την ολοκλήρωση της διεξαγωγής στην πόλη μας των αγώνων του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου και τη  θριαμβευτική πρόκριση της γυναικείας μας ομάδας οφείλουμε να ευχαριστήσουμε όλους εκείνους που συνέβαλλαν στην επιτυχία των αγώνων: