Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

Από τον μαυροπίνακα του Cafe Roza

Ευχές για καλή επιτυχία στις Πανελλήνιες από τον Αντιπεριφερειάρχη Παιδείας – Πολιτισμού - Τουρισμού και Αθλητισμού Παύλο Τσότσο

Εύχομαι σ’ όλους τους μαθητές που συμμετέχουν στις πανελλήνιες εξετάσεις καλή δύναμη και καλή επιτυχία. 
Είναι μια πολύ σημαντική δοκιμασία στη ζωή σας, αλλά να γνωρίζετε πως έχετε την αμέριστη συμπαράσταση και υποστήριξή μας. 
Με όπλα την υπομονή και την ψυχραιμία,

Ευχετήριο μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη προς τους υποψηφίους των πανελληνίων εξετάσεων

Αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες, 
 Με αφορμή την έναρξη των πανελληνίων εξετάσεων σας εύχομαι από βάθος καρδιάς Καλή Επιτυχία! Κουράγιο, δύναμη και υπομονή για την ολοκλήρωση αυτής της δύσκολης και σημαντικής προσπάθειας. 
 Είμαι σίγουρος ότι, εξοπλισμένοι με τις απαραίτητες γνώσεις που πήρατε από τους καθηγητές σας, θα δώσετε τον καλύτερό σας

Πρεμιέρα για τις Πανελλαδικές εξετάσεις

Πρεμιέρα σήμερα για τις Πανελλαδικές εξετάσεις με 105 χιλιάδες υποψηφίους να διεκδικούν μία από τις 68.345 θέσεις στην τριτοβάθμια εκπαίδευση (44.200 στα Πανεπιστήμια και 24.145 στα ΤΕΙ).
Οι εξετάσεις των υποψηφίων των

3 χρυσά και 1 ασημένιο Αμβράσης - Παλιογιάννη

Με 3 χρυσά και 1 ασημένιο μετάλλιο  γύρισαν στη πόλη μας οι Φλωρινιώτες αθλητές του καράτε, ΑΜΒΡΑΣΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ και ΠΑΛΙΟΓΙΑΝΝΗ ΦΩΤΕΙΝΗ από το πανελλήνιο πρωτάθλημα SHITO RYO που διεξήχθη το περασμένο σαββατοκύριακο στο Ολυμπιακό

Η αντίστροφη εξέλιξη του πολιτικού είδους

Όλα γύρο μας γνωρίζουν ραγδαία εξέλιξη στο πέρασμα του χρόνου, ιατρική, φυσική, αστρονομία, τεχνολογία! εξαίρεση αποτελεί μια μικρή ομάδα κατεργάρηδων πολιτικών που αντί να βελτιώνονται  χειροτερεύουν, ακολουθούν την «αντίστροφη εξέλιξη» οδηγούν τους εαυτούς τους στην παρακμή και διάβρωση του πολιτικού γένους.
Ο όρος πολιτική ήταν υπαρκτός για αυτούς όταν πρώτο μπήκαν, περνούσαν πολύτιμο χρόνο με

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας

Σήμερα Δευτέρα, 18 Μαΐου 2015, στις 3 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Δήμου Περάσματος) συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας με θέματα ημερήσιας διάταξης: