Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Στο 28,2% η ανεργία σε Δυτική Μακεδονία - Ήπειρο


Σταθερή άνοδο σημειώνει η ανεργία στη χώρα μας, καθώς σύμφωνα με στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής εκτοξεύτηκε τον Νοέμβριο του 2012 στο 27% από 26,6% τον Οκτώβριο του 2012 και 20,8% το Νοέμβριο του 2011. 
Η διευρυμένη περιφέρεια Ηπείρου- Δυτικής Μακεδονίας είναι δεύτερη 

Δίκτυο Μουσικών Κέντρων από το Ωδείο


Στις αρχές Φεβρουαρίου το Ωδείο Φλώρινας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στα πλαίσια ενός μοντέλου ανάπτυξης που επιχειρείται κατά το τρέχον εκπαιδευτικό έτος εγκαινίασε το Δίκτυο Μουσικών Κέντρων σε  τοπικές κοινότητες της Περιφέρειας Φλώρινας.

Αγιασμός των γραφείων του Συλλόγου Τριτέκνων Φλώρινας


Καλούνται τα μέλη του Συλλόγου Τριτέκνων Φλώρινας να παρευρεθούν, στα εγκαίνια - Αγιασμό του γραφείου του Συλλόγου.
Την 16η Φεβρουαρίου 2013 ημέρα Σάββατο και ώρα 11:30.
Το γραφείο θα στεγαστεί στην οδό 

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων – Νεανίδων το Σαββατοκύριακο στη Φλώρινα


Ώρα δράσης με Πανελλήνιο ενδιαφέρον στραμμένο στην Φλώρινα με περισσότερους από 200 αθλητές, αθλήτριες, προπονητές και συνοδούς να δίνουν το παρών στο Κλειστό Γυμναστήριο της Φλώρινας στο σημαντικότερο ραντεβού της χρονιάς για την κατηγορία των -20.
Το αναλυτικό πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής:

"Οι γυναίκες δημιουργούν" στο Αμύνταιο


Η Δημοτική Κοινότητα Αμυνταίου διοργανώνει, μαζί με τον Σύλλογο Γυναικών Αμυνταίου και τη Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Αμυνταίου – ΔΗ.Κ.Ε.Α, με την ευκαιρία του εορτασμού της Ημέρας της Γυναίκας, την 3η έκθεση με τίτλο: «οι γυναίκες δημιουργούν», από 8 έως 10 Μαρτίου στο χώρο του παλαιού 1ου δημοτικού σχολείου Αμυνταίου. Όσες γυναίκες δεν 

Σύλληψη για ναρκωτικά στο Αντίγονο


Το απόγευμα της Τετάρτης, αστυνομικοί της Α΄ και Β΄ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας, σε συνεργασία με αστυνομικούς  του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας, συνέλαβαν στο Αντίγονο - Φλώρινας, δύο (2) 

Αποκριάτικος χορός του Συλλόγου Κιουταχειωτών και Μικρασιατών Φλώρινας


Ο Σύλλογος Κιουταχειωτών και Μικρασιατών Φλώρινας σας προσκαλεί  στον αποκριάτικο χορό που διοργανώνει, το Σάββατο 9 Μαρτίου 2013 και ώρα 8:30μμ, στην αίθουσα δεξιώσεων «Διόνυσος» στη Σκοπιά Φλώρινας.
Προσκλήσεις  προπωλούνται στα 

Φιλανθρωπική εκδήλωση των δημοτικών υπαλλήλων του Αμυνταίου


Μία αξιέπαινη φιλανθρωπική εκδήλωση οργανώνουν οι Δημοτικοί Υπάλληλοι του Δήμου Αμυνταίου.
Το Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου, στο Κέντρο «Νυχτέρι» διοργανώνουν φιλανθρωπικό 

Συνάντηση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας με τις συνδικαλιστικές ενώσεις


Χθες το πρωί, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ασφαλούς Πλοήγησης στο Διαδίκτυο (5 Φεβρουαρίου), προσκάλεσε τις Τοπικές Συνδικαλιστικές Ενώσεις των Αστυνομικών, στους εκπροσώπους των οποίων έδωσε αντίτυπα ψηφιακού